Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Jumătate de milion de euro pentru prima ”Școală de aplicatori din domeniul pardoselilor sintetice și hidroizolațiilor” din România

Una dintre cele mai cunoscute companii specializate în aplicarea de sisteme de pardoseli pe bază de rășini sintetice ce activează la nivel european, fondată de frații Claudiu și Marius Baciu, EMS Floor Group deschide la Turda prima „Școală de aplicatori în domeniul pardoselilor sintetice și hidroizolațiilor”, cu finanțare europeană.
shutterstock_215706484

Compania a obținut finanțare europeană de 500.000 de euro prin Programul Operațional cu Capital Uman.

„Ne-am axat pe elevii care provin din zone defavorizate precum Ocna Mureș, Poiana sau Câmpia Turzii și suntem în proces de semnare a parteneriatelor cu școlile din zonă. Împreună cu directorii unităților de învățământ, am stabilit că, dacă numărul elevilor care vor dori să intre în program va depăși limita de 185, îi vom școlariza pe toți, iar EMS își va asuma costurile suplimentare. Scopul acestui program este de a oferi copiilor de aici șansa să învețe o meserie care ar putea să le ofere pe viitor un trai decent”, a explicat Marius Baciu, cofondator EMS Floor Group.

La cursurile școlii vor putea participa elevii de clasele a XI-a și a XII-a de liceu, elevii claselor a X-a și a XI-a din cadrul Școlilor Profesionale și elevii din toți anii de studiu pentru unitățile de învățământ postliceal.

În baza parteneriatelor ce vor fi semnate cu școlile, o parte a stagiilor de practică va include modernizarea unităților de învățământ incluse în program. „Vom trasa și organiza terenurile de sport, vom amenaja căi pietonale în școli și în afara lor, vom recondiționa scările și căile de acces în clădiri. Toate lucrările se vor baza pe rășină și vor fi realizate de elevi, sub stricta supraveghere a specialiștilor EMS”, a adăugat Claudiu Baciu.

La finalul programului, compania ia în calcul angajarea unui număr cât mai mare de absolvenți ai Școlii de aplicatori.

EMS Floor Group – European Multisolutions Systems Group SRL – este o companie antreprenorială integral românească fondată la Turda, în 2010, de frații Claudiu și Marius Baciu. Compania are 140 de angajați la nivel de grup și operează în România și pe piețele din Belgia, Luxemburg, Franța și Ungaria cu trei divizii specializate: EMS Floor Systems, EMS Hydro Systems și EMS Polishing.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii