Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

JQ Development lansează Collection 10 în sectorul 1 al Capitalei, un proiect de vile cu prețuri de jumătate de milion de euro

Compania JQ Development, fondată de Viorel Pascale, anunță lansarea primului său proiect rezidențial sub forma unui cartier-boutique, situat în nordul capitalei, lângă Stejarii Country Club și Pădurea Băneasa.
 aboneaza-te
Exterior Collection 10

Denumit Collection 10, ansamblul cuprinde o colecție de zece vile proiectate de arhitectul Bogdan Neagu.

Casele au suprafețe de 300 de metri pătrați, parter și două etaje. Toate vilele sunt prevăzute cu grădină, trei terase ce nu sunt vizibile din locuințele vecine și locuri de parcare.

„Viziunea noastră a fost Casa ca obiect de artă, iar Collection 10 se remarcă printr-o ofertă premium, de la poziționarea propriu-zisă și acces, la design, finisaje, materiale și funcționalitate”, a declarat Viorel Pascale, fondatorul companiei JQ Development.

Proiectarea acestui cartier reprezintă prima colaborare între dezvoltatorul său și arhitectul principal al biroului NBC ARHITECT, Bogdan Neagu.

Imobilele sunt situate pe Drumul Lăpuș nr. 75 – 77 și au prețuri ce variază între 425.000 și 474.000 euro, plus TVA. Construcția ansamblului Collection 10 a început în luna martie 2019, iar primele vile vor fi finalizate până la sfârșitul anului.

Dezvoltatorul JQ Development a facut echipă încă din anul 2000 cu compania de construcții parteneră, Roca Construct, împreună cu care a construit reședințe și clădiri de birouri.

Roca Construct are în portofoliul său proiecte construite, 12 reședințe în Corbeanca, 16 unități duplex în Focșani, clădirea de birouri Avrig 12, reședințe individuale în centrul Bucureștiului și la Snagov, precum și școli și grădinițe în capitală.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii