Cautare
, Contributor

Tech |
|

Joe Biden revizuiește problemele de securitate ale TikTok în SUA

Planul Oracle Corp și Walmart Inc de a cumpăra operațiunile americane ale TikTok a fost respins la nesfârșit, iar acum președintele Joe Biden trece în revistă eforturile administrației anterioare legate de potențialele riscuri de securitate pe care le prezintă companiile de tehnologie chineze.  
Washington,,Dc,,Usa,21/11/2020,Biden,President,Of,Usa

Administrația fostului președinte Donald Trump și-a arătat preocuparea legată securitatea națională, argumentând că datele personale ale utilizatorilor americani ar putea fi obținute de guvernul Chinei, relatează Reuters. Însă reprezentanții TikTok au negat acuzațiile.

De asemenea, TikTok este în discuții cu Walmart și Oracle încă din septembrie pentru a finaliza un acord prin care activele americane ale TikTok vor fi transferate într-o nouă entitate pentru a se evita astfel interdicția totală de utilizare a aplicației în țară.

TikTok, care are peste 100 de milioane de utilizatori în Statele Unite, prezintă o interfață simplă de utilizator, opțiuni de muzică de fundal și diverse efecte speciale pentru a ajuta la crearea de videoclipuri distractive de scurtă durată.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii