Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Media şi entertainment |
|

Jocurile “inteligente”, cele mai vândute

lego.jpg
Cei care au cumpărat jocuri de pe site-ul elefant.ro în 2013 le-au preferat  pe cele care solicită inteligența copiilor.

În 2013, valoarea medie a comenzilor la categoria jucării pe site-ul elefant.ro a fost de 104 lei, cu 38% mai mult față de 2012. Conform unui raport efectuat de site asupra întregului volum de comenzi primite în 2013 pe categoria de jucării, sunt preferate jocurile de construcție, cele de inteligență și de strategie.

LEGO conduce clasamentul celor mai cumpărate jocuri, cu 7 poziții din top 15.  Se caută și jocurile din seria IQ (IQ Twist și IQ Fit), jocul de strategie Camelot Junior și jocul de management Monopoly Empire. “Coloniștii din Catan”, un joc de strategie destinat celor cu vârste de peste 14 ani a fost cel mai cumpărat joc în 2013.

Site-ul va extinde oferta pentru copii cu peste 5000 de produse, din mai multe categorii, de la accesorii școlare, până la îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de îngrijire. Elefant.ro  comercializează online jocuri și jucării din 2012, iar în 2013 și-a mărit oferta din această categorie cu peste 300% ca număr de produse. Site-ul a avut o cifră de afaceri de 3,6 milioane de euro în 2012.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii