Cautare
, Forbes Staff

Imobiliare |
|

Iulius Town Timişoara, cea mai mare investiţie în real estate din regiune, va fi inaugurat pe 30 august 

Companiile Iulius şi Atterbury Europe anunță că vor inaugura pe 30 august 2019 prima etapă a proiectului Iulius Town Timişoara (denumit anterior Openville), cea mai mare investiţie imobiliară din regiune, în valoare de peste 220 milioane de euro.
Iulius Town Timisoara

De altfel, acesta este primul ansamblu de tip mixt din vestul ţării şi cel mai important proiect de real estate care va fi inaugurat anul acesta pe piaţa din România.

Conceput ca un proiect cu funcţiuni de retail, entertainment şi office care completează actualul Iulius Mall, Iulius Town va fi principala destinaţie de afaceri, cumpărături și divertisment din vestul ţării.

Totodată, Iulius Town va fi orașul din centrul Timişoarei, un proiect de regenerare urbană gândit pentru a coagula comunitatea şi a-i aduce în același loc pe localnici, pe locuitorii din regiune şi din ţările limitrofe, indiferent dacă vin la birou, la cumpărături, să facă sport sau să se relaxeze, susțin reprezentanții companiei.

Prima etapă de dezvoltare va include: 120.000 mp de retail, noi branduri, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, o varietate de restaurante şi cafenele, un parc, un centru de evenimente, 100.000 mp de spaţii office clasa A, un tunel auto şi 4.070 de locuri de parcare. Cu un total de 450 de magazine şi 120.000 mp, Iulius Town Timişoara va include cea mai mare zonă de retail din afara Capitalei.

Parcul, ancora principală a proiectului mixt 

“Iulius Town Timişoara este aliniat perfect așteptărilor locuitorilor, cum ar fi aceea de a avea un oraș cât mai verde. Parcul din proiect este construit într-o manieră inedită, deasupra unei noi parcări subterane şi va fi o oază de liniște și relaxare. Acesta va încânta vizitatorii cu peste 1.400 de arbori și 20.000 de arbuști, aduși de la pepiniere din Italia, care se vor oglindi în lacul amenajat în centru. Un carusel etajat, locuri de joacă pentru copii, un patinoar şi piaţetele pentru evenimente fac ca acest parc să fie un loc unic în regiune, de o frumuseţe care se schimbă în funcţie de anotimp”, se arată într-un anunț al companiei.

Prima etapă va include şi 100.000 mp de birouri, în care vor lucra aproximativ 13.000 de persoane. United Business Center, format din clădiri de birouri clasa A, a devenit deja un pol regional de afaceri, generator de noi investiţii şi locuri de muncă. Primele trei clădiri de birouri sunt operaţionale, printre chiriași numărându-se companii multinaţionale din IT și automotive. Al patrulea imobil office va fi şi cea mai înaltă clădire din România. United Business Center 0, cu 155 m înălţime şi 27 de etaje, va fi finalizată anul viitor şi va include 52.000 mp închiriabili de birouri, un hub medical pe o suprafaţă de 3.000 mp şi un centru de conferinţe corporate, cu şapte săli.

Etapa 1 Iulius Town, în cifre: 

– 220 milioane de euro investiţie

– 120.000 mp de retail, în cea mai mare zonă de retail din afara Bucureştiului

–  450 de magazine, cafenele şi restaurante tematice

–  cel mai mare centru de fitness din România, de 3.400 mp

–  100.000 mp de spaţii office, 4 clădiri clasa A, pol regional de business

–  13.000 de angajaţi în clădirile de birouri

–  155 de metri şi 27 de etaje, cea mai înaltă clădire din România

–  3.000 mp hub medical

–  3 săli de evenimente, până la 1.000 de participanţi

–  4.070 de locuri de parcare

Openville din Timișoara se numește acum Iulius Town. Proiect de peste 220 milioane de euro în cea mai mare zona de retail din vestul țării

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii