FacebookTwitterLinkedIn

Iulius deţine, în prezent, 10 clădiri clasa A operaţionale, realizate sub brandul „United Business Center” (UBC), în Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Joint venture între Iulius și Atterbury Europe

În ultimele 12 luni, compania a livrat pe piaţa din Timişoara 31.000 de metri pătrați de spaţii office, în două clădiri: UBC 2 (18.000 metri pătrați , în ianuarie 2017) şi UBC 1 (13.000 metri pătrați, în decembrie 2017). Tot aici, compania are în dezvoltare alţi 19.000 metri pătrați , în cel de-al treilea imobil de birouri din ansamblul mixt Openville, care va fi finalizat în ultimul trimestru al acestui an.

De asemenea, în perioada următoare, vor începe lucrările de construcţie la o nouă clădire, cea de-a patra, cu o suprafaţă de 50.000 de metri pătrați, care va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România, cu 155 metri înălţime şi 27 de etaje.

Iulius a demarat, în decembrie 2017, lucrările de construcție la o componentă de retail suplimentară din ansamblul mixt Openville Timişoara

În prezent, Iulius deţine şase clădiri UBC în complexul urbanistic Palas Iaşi (72.000 de metri pătrați), două în proximitatea Iulius Mall Cluj (18.000 metri pătrați) şi alte două în ansamblul mixt Openville Timişoara (31.000 de metri pătrați).

Grupul Iulius vrea să se asocieze cu CCIR pentru a reconstrui un proiect imobiliar mixt de sute de milioane de euro în jurul Romexpo

Cele 10 imobile găzduiesc sediile a peste 65 de companii şi reprezintă spaţii de muncă pentru aproximativ 11.200 de persoane, care au la dispoziţie o numeroase facilităţi: food court, restaurante, cafenele, magazine, spaţii verzi, cinema multiplex, centru de fitness, săli de conferinţă, servicii medicale şi bancare, opţiuni pentru relaxare şi locuri de parcare.

De asemenea, în toate clădirile sale de birouri, Iulius a implementat programul Card Partener, prin care angajaţii beneficiază de discount-uri de până la 30%, la magazine şi operatori de servicii.

Proiectate în conformitate cu normele LEED, clădirile UBC dispun de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor.

Foto: Clădirea UBC 1 din Openville Timișoara