FacebookTwitterLinkedIn

Blockchain Economy Istanbul Summit va fi principala întâlnire a comunităților din regiune, pasionate de blockchain și criptomonede.

Teklip, o companie inovatoare de tehnologie, publicitate și media, este mândră să prezinte Blockchain Economy Istanbul Summit, cel mai mare eveniment blockchain din Eurasia. Istanbul este unul dintre cele mai vechi, bogate în istorie și cultură orașe din lume. Conform estimărilor actuale, 16% din populația Turciei, adică 13,6 milioane de oameni, dețin criptomonede, ceea ce face ca Turcia să fie una dintre cele mai mari națiuni deținătoare de monede virtuale de pe glob. Istanbul a rămas un centru comercial economic și financiar semnificativ încă din epoca bizantină, cu o multitudine de oportunități promițătoare, ceea ce îl face locul ideal pentru acest eveniment major. Blockchain Economy Summit va avea loc la Istanbul în perioada 8-11 mai 2023, la Pullman Istanbul Hotel & Convention Center și va reuni cele mai importante companii de blockchain și cripto-antreprenori din lume. În timp ce zilele de 8 și 9 mai sunt programate pentru evenimentele oficiale secundare, conferința în sine va avea loc în zilele de 10 și 11 mai.

Recunoscut ca cel mai mare eveniment blockchain și cripto din Eurasia timp de 5 ani la rând, Summitul va aborda o gamă largă de subiecte axate pe tehnologiile financiare ale viitorului, va oferi oportunități ample de networking și se va bucura de prezența unui număr impresionant de participanți din peste 80 de țări.

Subiectele vor acoperi probleme esențiale, cum ar fi Importanța NFT-urilor, blockchain gaming, DeFi, noua realitate cu Metaverse, adoptarea instituțională a tehnologiilor blockchain, investițiile și tranzacționarea criptomonedelor, exchange-urile de criptomonede și reglementările pentru protejarea fondurilor utilizatorilor, printre altele.

Ascultând liderii comunităților de blockchain și criptomonede, participanții au oportunitatea să obțină informații valoroase.

Lista impresionantă de vorbitori include:

  • Meltem Acet – Maestru de ceremonii, prezentatoare de știri Show TV
  • Tom Lee – Strateg de top pe Wall Street, FS Insight
  • Lennix Lai – Director de Piață Financiară la OKX
  • Michaël van de Poppe – Investitor, Analist
  • Adrian Zduńczyk – Tehnician de Piață Autorizat, Fondator al The Birb Nest
  • Ayhan Demirci – Director Big Data la KoçDigital
  • Mohamed Issa – Manager Regional la Chainalysis
  • Koray Kocabaş – Director Big Data la Demirören Teknoloji
  • Zeki Yimin – Director de Operațiuni la MEXC Türkiye
  • Ramazan Sarı – Inovare digitală și business development la Turkish Airlines

Blockchain Economy Istanbul Summit, recunoscut drept cel mai de încredere brand de conferințe din industria evenimentelor dedicate blockchain-ului și criptomonedelor, a adunat o listă impresionantă de parteneri din diverse sectoare. Participând la acest prestigios summit, companiile au o oportunitate excelentă de a fi auzite și văzute la cel mai mare și mai important eveniment de blockchain și criptomonede din regiune, Devenind sponsori, companiile pot avea acces la cea mai activă piață turcească de criptomonede, unde volumul zilnic de tranzacționare a atins un milion de lire turcești.

Alături de sponsorul principal, OKX, printre parteneri se numără companii bine-cunoscute, precum B2Broker, DMCC, Uniqan Capital, WhiteBit, MEXC, Foxify P2P Trading, KuCoin și Bitmain, alături de mulți alții. Există o listă lungă și impresionantă de parteneri la diferite niveluri de sponsorizare și încă mai este timp să vă alăturați efortului colaborativ.

După extrem de reușitul Blockchain Economy London Summit de la începutul acestui an, unde peste 3.000 de participanți din 67 de țări s-au adunat pentru a asculta vorbitori de marcă din industrie, inclusiv personalități notabile, precum Lex Sokolin – Economist Șef la ConSensys, Daniel Antcliff – Șef de Operațiuni la Gate.io și Prashant Malik – Senior Technology Lead, Active Digitale la HSBC, pentru a numi câțiva, Summitul de la Istanbul promite să fie la fel de convingător și informativ.

Blockchain Economy Istanbul Summit reprezintă un punct de întâlnire revoluționar pentru cele mai importante companii de blockchain și crypto antreprenori din lume, iar oricine este interesat să afle mai multe, să vorbească la eveniment sau să devină sponsor, este încurajat să ia legătura cu organizatorii prin e-mail: contact@teklip.org

Website: https://blockchaineconomy.istanbul/en

Informații despre eveniment:

Data: 8-11 mai 2023

Locație: Pullman Istanbul Hotel & Convention Center

Bilete: https://blockchaineconomy.istanbul/ro/tickets

Sponsorizări: https://blockchaineconomy.istanbul/ro/why-sponsor

Hashtag eveniment: #BESUMMIT