FacebookTwitterLinkedIn

“ista România este o companie preocupată de îmbunătăţirea actului educativ, iar această campanie a fost o urmare firească a colaborării cu Junior Achivement România, prin care, în perioada 2010 – 2011, am încercat să familiarizăm şcolarii din mai multe oraşe din ţară cu economia de piaţă şi rolul economisirii în sporirea calităţii condiţiilor de viaţă”, a declarat Marian Şișu, Director General ista România.

Programul face parte din proiectul POSDRU/109/2.1/G/81521 “Practică mai bună pentru viitori manageri – manageri mai buni pentru viitor!”, iniţiat de Universitatea Politehnică Bucureşti, în urma unei co-finanţări din fonduri europene.

Elena Fleacă, managerul proiectului și cadru didactic la Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor (FAIMA), Universitatea Politehnica din Bucureşti susține că implementarea proiectului este o adevărată reuşită. Până în prezent a fost acordat suport unui număr de 150 de masteranzi din regiunea Bucureşti – Ilfov de a fi alături de unii dintre cei mai buni manageri din România şi de a se forma şi dezvolta profesional în medii de afaceri competitive.

ista oferă soluţii inovatoare şi durabile pentru eficienţa energetică a clădirilor. Cu sediul central în Essen – Germania, compania are aproximativ 4.600 de angajaţi în 25 de ţări şi oferă servicii în mod regulat la peste 11 milioane de proprietăţi rezidenţiale şi comerciale.

În 2011, grupul ista a înregistrat vânzări de 671.6 milioane de euro. În Romania, mai mult de 100 de angajaţi îşi desfăşoară activitatea în 23 de birouri aflate în cele mai importante oraşe din ţară, având în portofoliu mai mult de 250.000 clienţi.