FacebookTwitterLinkedIn

Companiile Nagarro și iQuest, deținute de grupul german Allgeier SE, au finalizat tranziția în urma fuziunii anunțate în august anul acesta, arată un comunicat de presă.

După perioada de tranziție începută în urmă cu câteva luni, Nagarro România va avea echipe mixte – cu angajați atât din iQuest, cât și din Nagarro – care vor lucra la proiecte de inginerie, dar și din alte domenii ale organizației.

Din fericire, faptul că ambele organizații au fost construite pe principii similare și au crescut pe baza unui set puternic de valori de bază, a fost destul de ușor pentru noi să invităm colegi din ambele organizații să facă parte din proiecte comune și să accepte această provocare. În viitorul apropiat vom avea din ce în ce mai multe astfel de proiecte, ajungând în cele din urmă să funcționăm că o singură organizație ”, a declarat Voicu Stoiciu, Managing Director Nagarro în România.

Nagarro, cu sediul central în Germania, este o companie globală de servicii tehnologice cu o creștere rapidă, cu peste 8.400 de angajați în 25 de țări. Anul trecut, Nagarro a generat venituri de 402 milioane de euro.

În România, în urma fuziunii cu iQuest, Nagarro are în prezent aproximativ 815 angajați și intenționează să angajeze peste 40 de profesioniști IT în următoarele câteva luni, cu diferite niveluri de experiență, în tehnologii precum Java, .net, hybris, mobile development.

Recent, Nagarro a trecut printr-un proces de schimbare a identității vizuale la nivel global, noua siglă fiind proiectată de Nagarro Digital Ventures, o unitate de business a Nagarro din Silicon Valley, SUA. Astfel, toate birourile iQuest din România, din Cluj-Napoca, Brașov, Craiova, Sibiu, București și cele din Varșovia, Frankfurt și Zurich vor fi acum rebranduite că Nagarro“, arată sursa citată.

Fuziunea cu iQuest în România nu a fost singura tranzacție, Nagarro aducând sub brandul său și Objectiva, o companie care operează în SUA și China, și divizia SAP a Allgeier Enterprise Services, din Germania – redenumită Nagarro ES de la 1 octombrie.