FacebookTwitterLinkedIn

Class Park, ansamblul dezvoltat de antreprenorii locali Ioana și Răzvan Luca în Târgoviște, a finalizat în acest an al noulea bloc din complex, unde 70% din apartamente sunt deja vândute.

Complexul rezidențial a fost dezvoltat pe parcursul ultimilor zece ani cu un buget de 10,5 milioane de euro.

La finalizare, estimată pentru 2021, ansamblul va avea un total de 15 blocuri și 7 case, investiția totală urmând să ajungă la 20 de milioane de euro pentru toate unitățile rezidențiale, parcări, infrastructură și facilitățile din complex: locuri de joacă, spații verzi și de relaxare, piscină, sală de fitness, bibliotecă în aer liber și zonă de grătar.

„Comunitatea Class Park numără în prezent 600 de membri, majoritatea fiind tinere familii fie la început de drum, fie cu unul sau doi copii. Totodată, unul din segmentele țintă sunt localnicii care lucrează în afara granițelor României și achiziționează apartamente ca investiție oferindu-le apoi la închirat”, explică Răzvan Luca, CEO al Class Park.

Cele mai vândute unități sunt cele cu 2 camere, reprezentând 50% din totalul vânzărilor, urmate de studio-uri, 33%, și de apartamentele cu 3 camere, 17%.

Răzvan Luca, un antreprenor cu o experiență de aproape 20 de ani în construcții, împreună cu Ioana Luca au început acum zece ani în zona de nord a orașului Târgoviște dezvoltarea cartierului rezidențial Class Park.