Cautare
, Contributor

Auto |
|

Investiție de 4 milioane de euro într-un nou service MAN, inaugurat astăzi la Oradea

Astăzi a fost inaugurat un nou service MAN la Oradea, acesta fiind cel de-al 9-lea service din cadrul rețelei naționale MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul mărcilor MAN și Neoplan în România.  
 aboneaza-te
inaugurare service MAN

Noul sediu MHS Truck Service Oradea este situat pe drumul european E60/DN1, în apropierea punctului de trecere a frontierei Borș. Acesta se întinde pe o suprafață de 12.000 mp, dintre care 2.800 mp sunt alocați clădirii de birouri și atelierului, iar restul de 9.200 mp sunt destinați parcării camioanelor care vor veni la service și autovehiculelor noi destinate livrării.

 aboneaza-te
Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus și Bátori Géza, primarul orașului Borș
Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus și Bátori Géza, primarul orașului Borș, au tăiat panglica la inaugurarea noului service MAN

 

Vă invităm să citiți, în continuare, un interviu cu Elena Claudia Iordache, CEO MHS Trucks&Bus, exclusiv pentru revista Forbes:

1.Ce înseamnă această extindere pe care o face MAN astăzi prin inaugurarea unui sediu aici, la Oradea?

Este un pas important pentru noi și face parte din planul pe care-l avem de a fi cât mai aproape de toți clienții noștri.

2.Care este strategia de business pentru MAN în România, în contextul pandemiei?

Noi suntem curajoși, iar domnul Schimdt este un antreprenor care nu s-a oprit niciodată și-atunci am continuat să lucrăm. Chiar și în perioada pandemiei, colegii mei care sunt foarte inimoși au vrut să vină la muncă, să fie alături de clienții noștri, în special transportatorii care și-au continuat munca și am avut service-urile deschise non-stop. Nu am închis deloc. Au lucrat de acasă doar departamentele care-și permiteau acest lucru: contabilitate, controlling. Încă nu am găsit o soluție ca mecanicul să lucreze de acasă.

3. Care este dezvoltarea MAN în România, în prezent?

Acesta este al nouălea atelier deținut de rețeaua noastră, iar MHS Truck&Bus este distribuitorul exclusiv și reprezentantul mărcii MAN în România.

4. De ce Oradea?

Avem un partener aici, dar vrem să ne adresăm clienților de tranzit și vrem să oferim clienților servicii la nivelul noilor standarde MAN.

5. Ce urmează pentru MAN în continuare?

Vom continua dezvoltarea, dar încă nu anunțăm nimic din proiectele noastre. 

6. Pandemia vă determină să opriți puțin motoarele?

Nu, nu ne oprim deloc motoarele. Atât clienții noștri de transport, cât și cei din construcții, care lucrează foarte mult la infrastructură, au de lucru, au apărut acum niște proiecte importante pe care Guvernul României le-a deschis și trebuie să fim prezenți pentru ei. E adevărat că au fost mai puține intrări în service, dar asta nu ne-a descurajat, nu ne-a făcut să ne oprim. 

7. Ce scădere ați înregistrat din cauza pandemiei?

La nivel de rețea de service am avut o scădere față de bugetul propus de 20%, dar față de anul trecut am avut o creștere.

Președintele MHS Holding, Michael Schimdt, a transmis un mesaj video, live, la inaugurarea noului service MAN de la Oradea

 

Investiția este estimată la 4 milioane de euro și va asigura 24 de locuri noi de muncă în zonă, potrivit unui comunicat al companiei. În total, rețeaua MHS Truck Service cuprinde 280 de locuri de muncă.

Președintele MHS Holding, Michael Schimdt, nu a putut fi prezent la inaugurare din cauza noilor restricții impuse de Austria celor care călătoresc din România. Așadar, atât el, cât și alți invitați din Germania care ar fi trebuit să taie panglica aici, la Oradea, au transmis un mesaj video, LIVE, din Austria.

„Am fost obișnuit în plină criză să reinvestesc. Și în 2008 am investit în Germania, acum mă aflu în aceeași situație aici, la Viena, și sunt convins că vom reuși. Recomandarea mea pentru antreprenori este să aibă curaj pentru că viața merge înainte“, a transmis el celor prezenți la inaugurare.

Rețeaua MHS Truck Service deține ateliere de service proprii în București, Otopeni, Brașov, Sibiu, Cluj, Timișoara, Constanța și Bacău.

De asemenea, cu ocazia acestui eveniment, a fost prezentat în premieră, în România, noul autotractor MAN TGX, model destinat transportului pe distanțe lungi și comercială ușoară MAN TGE.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii