FacebookTwitterLinkedIn

Ora Experience propune modelul unui restaurant galerie de artă, destinat și iubitorilor de artă. Conceptul este dezvoltat de Bogdan Cervenschi alături de Chef Manos Athanasopoulos, un grec care a lucrat ca chef în  restaurante din Mykonos. Cervenschi este cunoscut ca autor al mai multor idei de business printre care clubul Mad House, Cabaret, The Gang, restaurantele Ad Hoc, Ză Lokal, Ad Hoc at Kazeboo Beach, Malvensky, Cărți Dulciuri și Flori, Dulce cu Dor și Urbanik Models.

Situat pe Calea Floreasca 70-72, restaurantul Ora Experience are o capacitate de 35 de locuri. Bonul mediu este de 100 de lei pentru o persoană, iar investitorii estimează o cifră de afaceri de aproape 400.000 de euro pentru 2019.

Periodic, la Ora Experience vor fi organizate vernisaje de artă, iar în fiecare seară vor fi expuse opere.

Restaurantul Ora Experience adresează unui public cu venituri medii și medii plus, educat, iubitor de artă și gurmand. În meniu sunt preparate precum Bao Buns, Flambed, Tuna Tataki, Ceviche sau Tacos.

Industria HoReCa din România depășește în acest moment 30.000 de restaurante care activează pe o piață de 7 miliarde de lei.