FacebookTwitterLinkedIn

Având în vedere contextul actual al  acestei crize generate de pandemia COVID-19 pe teritoriul României, decizia Ministerului Educației și Cercetării (MEC) de a diminua riscul generat de COVID 19 prin închiderea școlilor și continuarea activităților didactice exclusiv în mediul online și necesitatea de a identifica soluții alternative care să permită susținerea cursurilor online.

În acest context, compania INTUITEXT oferă cadrelor didactice și elevilor din învățământul primar și gimnazial acces GRATUIT la platformele de învățare și evaluare online pentru clasele primare www.scoalaintuitext.ro și pentru pregătirea la Limba Română și Matematică pentru Evaluarea Naționala clasa a VIII-a, www.examenultau.ro.

Avantajele învățării și evaluării la distanța, online, cu ajutorul platformelor www.scoalaintuitext.ro și www.examenultau.ro sunt:

  • respectă 100% programa școlară;
  • sunt avizate de MEN;
  • îi ajută pe elevi să învețe folosind explicații clare, simulări ale unor exemple din jurul lor;
  • oferă exemple de rezolvări în pași cu explicarea fiecărei etape de rezolvare;
  • propun teste pe noțiuni, capitole, pornind de la exerciții foarte simple până la cele mai dificile;
  • elevii din clasele primare învață prin joc;

Solicitarea de acces va fi trimisă de către toți cei interesați (inspectori, profesori, directori școlari) la adresa de email emarketing@intuitext.ro sau la numărul de telefon 0726.674.119.

Dorința noastră este aceea de a le fi alături atât cadrelor didactice, cât și elevilor și părinților care trebuie să reconfigureze în această perioadă întregul proces de predare-învățare.

Fiind create de echipe de experți în educație cu rezultate excelente la catedră, produsele INTUITEXT oferă un cadru de învățare optim chiar și în noile condiții, asigurând continuarea eficientă a parcurgerii materiei din programa școlară.