Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Interzicerea TikTok în Statele Unite a fost amânată, după ce Trump a acceptat acordul Oracle

Guvernul Statelor Unite ale Americii amână interzicerea TikTok, care ar fi forțat Apple și Google să scoată aplicația din App Store și Google Play astăzi.

„Având în vedere evoluțiile pozitive recente, secretarul de comerț Wilbur Ross, la îndrumarea președintelui Trump, va amâna interzicerea tranzacțiilor identificate în conformitate cu Ordinul executiv 13942, legat de aplicația mobilă TikTok, care ar fi fost interzisă duminică”, a declarat Departamentul Trezoreriei SUA. Ordinul Administrației lui Trump a fost amânat până pe 27 septembrie la ora 23:59, ora locală, se adaugă declarația, potrivit Bloomberg.

Departamentul de Comerț a ordonat vineri magazinelor de aplicații din SUA să nu mai distribuie TikTok ByteDance Ltd. și o altă aplicație deținută de China, WeChat. Acest lucru ar fi împiedicat utilizatorii noi să descarce aplicațiile, iar TikTok și WeChat nu ar mai fi putut actualiza software-ul pentru utilizatorii existenți.

Amânarea deciziei inițiale vine după ce Donald Trump a aprobat oferta Oracle pentru preluarea operațiunilor TikTok în America.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii