Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Instanța a respins o cerere a lui Parler de a forța Amazon să o găzduiască

Un judecător din Seattle a respins cererea Parler pentru o ordonanță preliminară care urmărea să solicite AWS să găzduiască în continuare site-ul.
parler shutterstock_1856296372

Instanța a spus că Parler nu a oferit decât presupuneri că AWS conspirase cu Twitter pentru a-i afecta afacerea și a spus că serviciul de găzduire web „a argumentat convingător” că încearcă să împiedice Parler să fie folosit pentru a promova violența, potrivit Politico.

Dovezile pe care Parler „le-a prezentat în susținerea cererii sunt atât de mici, cât și contestate de AWS”, a mai adăugat judecătoarea.

Instanța a respins o cerere a lui Parler de a forța Amazon să o găzduiască

Rețeaua socială conservatoare Parler a depus pe 11 ianuarie o plângere împotriva Amazon, care a scos-o de facto de pe internet tăind accesul la serverele sale din cauza mesajelor persistente de incitare la violență după asaltul de la Capitoliu, potrivit AFP.

Parler, care consideră că această decizie este motivată politic și de dorința de a reduce concurența în beneficiul Twitter, a solicitat instanței să pronunțe un ordin temporar împotriva Amazon obligând grupul să își redeschidă serverele.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii