FacebookTwitterLinkedIn

Ediția 2021 a programului Innovation Labs se va desfășura în format online, iar înscrierea la cele cinci Hackathoane din 2021 se poate face până la 4 martie pentru Hackatoanele din 6-7 martie din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, sau 11 martie pentru Hackatoanele din 13-14 martie din Sibiu și București.

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul, care se va desfășura la nivel național în perioada martie – octombrie 2021 în cele 5 orașe, este organizat de Asociația Tech Lounge, Fundația Transylvania Institute of Technology, Asociația Calemis, EduHub și Cowork Timișoara cu sprijinul BRD– Groupe Société Générale, Atos, Orange, Elrond, Carrefour, având Romanian – American Foundation ca partener strategic, și în colaborare cu Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior a Cercetării Dezvoltării și Inovării.

Innovation Labs este implementat alături de partenerii academici: Universitatea POLITEHNICA din București, Universitatea din București, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Universitatea „Babeș–Bolyai”, Universitatea Tehnică din Cluj–Napoca, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Politehnica Timişoara și Universitatea de Vest din Timişoara.

Innovation Labs invită însă tineri din toate universitățile să se alăture programului în centrul Innovation Labs cel mai apropiat lor – profitând de organizarea online a programului.

Răzvan Rughiniș, co–fondator Innovation Labs: „Vă invităm într-o experiență de autodescoperire și de reinventare – prin relații, mentorat, pasiune pentru tehnologie și conectarea la comunitatea Innovation Labs! Experiența de start-up este o verigă cheie în economia următorilor ani, în care gândirea colaborativă, disruptivă și autonomia în decizii sunt prețuite tot mai mult. Innovation Labs oferă un mediu prietenos de experimentare și rețele strânse de sprijin tehnologic și de mentorat de la jucători de vârf din ecosistemul inovării. Comunitatea Innovation Labs vă așteaptă în cea de-a 9-a ediție și vă lansează provocarea: Make it real!”