FacebookTwitterLinkedIn

Innomedio Kft a realizat în 2022 o cifră de afaceri de peste un milion de euro, iar pentru acest an vizează un avans cu 30%, la 1,3 milioane de euro, au declarat reprezentanții companiei pentru Forbes România.

”Compania a început să relizeze venituri pe piața din România doar de anul trecut, dar, în 2022, cele două companii au realizat afaceri de peste 1 milion de euro, iar previziunea de creștere cu 30% va fi  realizată în mare proporție pe piața din România” au declarat pentru Forbes România reprezentanții Innomedio Kft.

Innomedio Kft are în total 37 de salariați și deservește un portofoliu de companii cu flote medii și mari aflate în regiuni din vestul și nord-estul României.

Compania este activă pe piețele din Ungaria și România și dezvoltă o soluții de gestionare digitală a operațiunilor din domeniul transporturilor de marfă.

Soluția propusă de companie reduce volumul de muncă manuală a angajaților prin integrarea datelor de la diferiți furnizori cum sunt companiile de telematică, furnizorii de combustibil sau băncile.