Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

„Îmi pare foarte rău”: Scrisoarea CEO-ului Uber către angajații concediați

Uber și-a anunțat ieri intenția de a mai disponibiliza 3.000 de angajați, ceea ce înseamnă că 25% din personal au fost disponibilizați în doar două săptămâni, conform Business Insider.
Economic Club of New York interview, USA - 04 Dec 2019

 Într-un email către angajați, CEO-ul Uber Dara Khosrowshahi și-a exprimat părerea de rău și a indicat că s-a consultat și cu liderii altor companii pentru a vedea dacă există și alte soluții. În cele din urmă, compania a decis tăierea masivă de costuri, în contextul impactului pandemiei de coronavirus. Prin disponibilizarea unui sfert din angajați, compania a anunțat că va economisi peste 1 miliard de dolari în cheltuieli planificate.

„Am fost nevoiți să luăm aceste decizii dificile pentru a putea rămâne în picioare, pentru a ne securiza viitorul și pentru a ne putea continua misiunea. Știu că nimic din cele de mai sus nu va ușura situația prietenilor și colegilor noștri care sunt afectați de deciziile noastre de astăzi. Către toți cei afectați personal – îmi pare foarte rău. Îmi dau seama că aceste lucruri provoacă durere pentru voi și familiile voastre, mai ales acum”, a spus Khosrowshahi.

FOTO: Profimedia

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii