FacebookTwitterLinkedIn

Gabriela Nistor, director general adjunct la Banca Transilvania, este noul director general al Idea::Bank. 

Gabriela Nistor lucrează pentru Banca Transilvania încă din 1995, iar în ultimii 17 ani a coordonat activitatea de retail, private banking și rețea. Din anul 2013 este director general adjunct al Băncii Transilvania. Este Președintele Comitetului Executiv al Visa Romanian Member Forum (din 2008) și Vicepreședintele Asociației Române a Băncilor (din 2022), cu o diplomă de EMBA University of Sheffield.

“Planul Băncii Transilvania este să construiască o bancă 100% digitală în jurul Idea::Bank, pentru  segmentele de clienți care au apetit pentru banking la distanță. Dacă achizițiile anterioare de bănci au contribuit datorită mărimii lor la consolidarea BT, Idea::Bank face parte din strategia de accelerarea transformării digitale a Băncii Transilvania”, potrivit reprezentanților.

Exercitarea noii funcții va începe odată cu obținerea aprobărilor din partea autorităților de supraveghere.

Comitetul de Direcție Idea::Bank este format, de asemenea, din Sinan Kircali – Vicepreședinte Executiv Operațiuni, Alin Fodoroiu – Vicepreședinte Executiv Business și Sorin Dumitrescu – Vicepreședinte Executiv Risc. Mioara Popescu, Președinte Executiv al Comitetului de Direcție și Președinte al Consiliului de Administrație Idea::Bank, va fi în continuare Președinte CA Idea.