FacebookTwitterLinkedIn

Fie că ești la birou, ori pe canapea pregătit de un film bun, HUAWEI MateBook D15 este soluția ideală pentru un grad de confort ridicat. Cu o îmbinare inovatoare a funcțiilor pentru divertisment și pentru muncă, dar și cu specificații ce țin de protecția ochilor, elementele inovatoare ale noului dispozitiv Huawei funcționează ca un ecosistem, oferind posibilitatea unei vieți armonioase și echilibrate.

 HUAWEI MateBook D15 AMD aduce confort și protecție la orice oră

Funcția de confort pentru ochi în utilizarea zilnică a laptopului este una dintre cele mai importante caracteristici ale HUAWEI MateBook D15. Într-o perioadă în care munca și relaxarea sunt separate de o linie foarte subțire, tindem să trecem adesea cu vederea modul în care privitul ecranelor pentru o perioadă îndelungată ne poate afecta vederea. Pentru a preveni astfel de probleme, Huawei a dezvoltat modul Eye Comfort pentru gama MateBook – O soluție cu adevărat integrată hardware și software care optimizează balansul de alb și temperatura culorilor ecranului pentru confortul utilizatorului. Funcția Eye Comfort este certificată TÜV Rheinland pentru emisiile scăzute de lumină albastră, o dovadă a eficienței sale în reducerea luminii albastre, ajutând utilizatorii să atenueze oboseala ochilor. De altfel, Huawei se angajează să ofere cele mai bune experiențe de utilizare, iar afișajele FullView din gama MateBook reflectă acest efort. Indiferent dacă lucrăm cu modelul HUAWEI MateBook D sau cu HUAWEI MateBook X, Huawei oferă cea mai captivantă experiență, atingând un grad înalt de productivitate.  

Eye Comfort de pe laptopurile Huawei este una dintre cele mai sofisticate  tehnologii de protecție a ochilor integrate de până acum. Ecranul este, astfel, mai confortabil pentru ochii utilizatorilor și mai potrivit pentru persoanele cu sensibilitate la lumină, atenuând oboseala vizuală și obținând un nivel mai bun de protecție a ochilor pentru utilizatori. Mai mult, ecranele de pe dispozitivele HUAWEI MateBook au obținut certificările TÜV Rheinland Low Blue Light și Flicker Free pentru a reduce orice stres asupra ochilor utilizatorilor și pentru a asigura o mai bună protecție a vederii, fiind atât profesională, cât și fiabilă. 

Astfel, te poți bucura de seria de filme preferate la orice oră, cu un confort vizual și o performanță ridicată.

Accesoriu elegant și util

HUAWEI MateBook D15 se remarcă prin design-ul curbat și simplificat, oferindu-ți cu orice ocazie eleganță și unicitate. În comparație cu design-ul rotunjit al modelelor anterioare, HUAWEI MateBook D15 are un design mai îndrăzneț și mai elegant. Detaliile îmbunătățite, cum ar fi ramele mai subțiri și camera încastrată, permit micșorarea factorului de formă al laptopurilor Huawei, îmbunătățind și mai mult portabilitatea acestora. De altfel, designerii și inginerii Huawei au proiectat un laptop de 15,6 inci care nu doar că este cel mai ușor din industrie, ci are și un ecran cu raport screen-body de 87% într-un cadru cu dimensiuni de doar 357,8 mm x 229,9 mm x 16,9 mm. Doar așează-l în geantă sau ghiozdan și vei vedea cu ochii tăi care sunt beneficiile! 

De asemenea, HUAWEI MateBook D15 dispune de un ecran anti-reflexie FHD IPS 1080p de 15,6 inch. Față de alte ecrane utilizate mai frecvent, ecranul IPS este mai potrivit pentru conținut dinamic și poate reda animații cu o claritate sporită. Ramele subțiri de 5,3 mm din partea superioară și de pe laterale, rezoluția 1920 x 1080 și ecranul mat anti-reflexie oferă detalii clare, intens colorate pentru a îți putea desfășura munca de birou oriunde, chiar și afară sub razele soarelui. Nu a fost niciodată mai ușor să lucrezi pe plajă, cu o băutură rece lângă și laptop-ul HUAWEI MateBook D15! Mai mult, datorită unghiului de vizualizare de 178 de grade și raportului de aspect 16:9, ecranul devine un candidat perfect pentru afișarea conținutului cinematic cu care te poți relaxa după o zi de muncă. 

Performanțe ridicate

Nu vine drept o surpriză: HUAWEI MateBook D 15 este elegant, confortabil și, bineînțeles, performant!

Toți cilindrii procesorului laptop-ului MateBook D 15 funcționează la capacitate maximă pentru a obține cele mai bune performanțe. Pentru a oferi cele mai bune experiențe de utilizare, Huawei a implementat în computer și multe inovații pe care le-a creat pentru smartphone-uri, astfel încât mai mulți consumatori să poată avea acces la tehnologiile Huawei de ultimă generație. HUAWEI MateBook D 15 include un procesor Ryzen 5 5500U de a doua generație. Chipsetul AMD Ryzen 5 5500U dispune de o tehnică de procesare de 7 nm, patru nuclee și opt fire de execuție, oferind un procesor AMD mobil cu performanțe remarcabile. Frecvența procesorului de pe HUAWEI MateBook D 15 poate atinge 1400 MHz, oferind operare fluidă în aplicații populare de design precum Photoshop și Premiere.

Iar pentru că în cazul laptop-urilor, performanța și temperatura merg mână în mână, HUAWEI MateBook D 15 include o nouă versiune a ventilatorului HUAWEI Shark Fin. Datorită lamelor de ventilator în formă de S concepute pentru a optimiza fluxul de aer, HUAWEI Shark Fin 2.0 răcește laptop-ul mai sistematic decât predecesorul său. Lamele mai subțiri dispuse în număr mai mare îmbunătățesc considerabil randamentul și performanța ventilării. Când funcționează la același nivel de zgomot, ventilatorul HUAWEI Shark Fin 2.0 produce o ieșire de aer și o performanță de răcire cu 27% mai mare. Îmbunătățirile pot fi atribuite și noului mod de dispunere a lamelor, numărul acestora fiind cu 33% mai mare decât la modelul anterior.

Iar pentru o mai bună accesibilitate, HUAWEI MateBook D 15 înlocuiește încărcătorul tradițional voluminos cu un încărcător USB-C de 65 W cu cabluri detașabile. În comparație cu predecesorul său, încărcătorul este portabil și poate fi folosit și pentru a încărca alte smartphone-uri și tablete Huawei echipate cu port USB-C. În plus, cablul acceptă și transfer de date. Pentru un plus de siguranță, cablul dispune de protecție împotriva supraîncălzirii, care oprește automat alimentarea atunci când este depășit un anumit prag de temperatură.

Nu în ultimul rând, HUAWEI MateBook D15 se armonizează perfect cu alte dispozitive, fie că este vorba despre smartphone-uri, tablete sau produse din gama wearable. Cu un scenariu de birou ca punct de plecare, HUAWEI MateBook D 15 le oferă pasionaților de tehnologie flexibilitatea de a utiliza mai multe produse în scenarii multiple, permițându-le să se bucure de dispozitivele lor și să profite de ele la maximum prin funcția Multi-screen Collaboration, suportată de smartphone-urile și laptopurile Huawei.