Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Huawei lansează primul său smartphone comercial 5G, Huawei Mate 20 X (5G)

Huawei lansează primul său telefon comercial comptabili cu tehnologia 5G, Huawei Mate 20 X (5G).
 aboneaza-te
Mate 20X_5G_

Telefonul este echipament cu procesorul Kirin 980, construit pe arhitectura de 7nm și Balong 5000 și cel mai puternic chipset multi-mode 5G.

Huawei Mate 20 X (5G) oferă conectivitate de mare viteză, accesul la aplicații mai performante, un ecran mare și o durată de viață extinsă a bateriei.

Huawei Mate 20 X (5G) are un preț recomandat de 6.499 lei și este disponibil din luna iulie, la partenerii autorizați Huawei, dar și în Huawei Experience Shop – Afi București sau Huawei Service Center.

Smartphone-ul de 7,2 inch este compatibil cu toate modurile de funcționare a rețelelor existente, inclusiv cu actuala versiune de implementare a rețelei 5G (5G NSA – non-standalone – sau ancorată de tehnologia 4G ), precum și cu viitorul mod de funcționare de sine stătător a rețelei 5G (standalone – SA).

Huawei Mate 20 X (5G) este compatibil cu rețelele 5G din întreaga lume, aflate în orice etapă de dezvoltare (SA sau NSA)

Huawei Mate 20 X (5G) integrează sistemul Matrix Camera format din trei obiective Leica montate într-o cameră cu unghi larg și o rezoluție de 40 MP, o cameră cu unghi ultra-larg de o rezoluție de 20 MP și o cameră telefoto cu rezoluția de 8 MP.

Huawei Mate 20 X (5G) este compatibil cu 40W HUAWEI SuperCharge, o soluție rapidă de încărcare certificată de TÜV Rheinland, organizația internațională independentă și de prestigiu care oferă servicii de evaluare și certificare a siguranței produselor.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii