FacebookTwitterLinkedIn

Minor Hotels își anunță debutul în Italia odată cu deschiderea Avani Palazzo Moscova din Milano.

Colecția Avani își face debutul italian în orașul Milano, cu un hotel poziționat între două cartiere emblematice: Porta Nuova cu ai săi zgârie-norii futuriști și Corso Como, renumit pentru viața de noapte. Găzduit într-o clădire neoclasică care servit cândva drept gară a orașului, „opera” inginerului Giulio Sarti, Avani Palazzo Moscova emană un farmec atemporal.

Parte din Minor International (MINT), Minor Hotels este una dintre cele mai mari companii de ospitalitate și agrement din regiunea Asia-Pacific. Minor Hotels deține și operează un portofoliu divers de peste 530 de hoteluri, resorturi și reședințe de marcă, amplasate pe șase continente. Inspirat de luxul brandului Anantara Hotels, Resorts & Spas al Minor Hotels, lanțul s-a impus ca o forță globală în industria ospitalității. Creșterea continuă a Anantara și Avani Hotels & Resorts, precum și achiziționarea altor mărci, au plasat grupul pe piețele cheie din întreaga lume.

Avani Palazzo Moscova va oferi un total de 65 de camere și apartamente proiectate atent, îmbinând estetica modernă cu o notă minimalistă într-o paletă de tonuri liniștitoare de alb și bej. Fiecare spațiu din hotel a fost creat pentru a oferi un paradis de confort și liniște, permițând oaspeților să se relaxeze. Fiecare cameră și suită de la Avani Palazzo Moscova asigură cel mai înalt confort și o experiență perfectă pentru călătorii exigenți.

Pe lângă sala de sport The Pantry și AvaniFit, Avani Palazzo Moscova găzduiește AmaTi Spa. În spațiul situat în perimetrul fostei gări, oaspeții se pot cufunda într-o lume a răsfățulu,i cu o selecție personalizată de tratamente. Atmosfera serenă a centrului spa invită oaspeții să se relaxeze și să-și recapete energia în saună, hamam și jacuzzi, oferind un refugiu revitalizant pentru simțuri.

Pe lângă confortul excepțional și experiența spa, Avani Palazzo Moscova oferă o odisee gastronomică la restaurantul său cu fructe de mare, Forte Milano. Oaspeții se pot răsfăța într-o ambianță încântătoare în timp ce savurează preparatele de inspirație mediteraneană influențate de aromele Mării Tireniene. Forte Milano oferă o selecție extinsă din fructe de mare din regiune, prioritizând utilizarea ingredientelor proaspete, de înaltă calitate, cu o gamă de preparate distinctive, inclusiv gnocchi cu creveți roșii cu pecorino și scampi și tagliolini de anghinare.

Avani Palazzo Moscova prezintă o gamă diversă de experiențe autentice pentru oaspeți, de la cursuri de preparare a pastelor „aprobate de nonna” cu un bucătar local, până la un tur de neuitat al orașului la bordul unui Fiat 500 din 1971 restaurat cu meticulozitate, care pare desprins dintr-un decor de film. Pentru amatorii de shopping și social media, există un tur privat de cumpărături cu articolele selectate în avans, pentru a asigura o experiență cu adevărat personalizată, precum și o ședință foto în genul Instagram, care surprinde însă perfect esența centrului istoric al orașului.