FacebookTwitterLinkedIn

Structura de management a grupului Lowe în România este formată din Veronica Savanciuc, Preşedinte & CEO, Octav Popescu, COO & Vicepreședinte Media & Digital Services și Hortensia Năstase, Vicepreședinte Creative Services.

Hortensia Năstase (foto) a fost Managing Partner Golin în perioada 2008-2014. Anul trecut, Golin a fost Agenția Anului în cadrul Romanian PR Award, cel mai important festival local de specialitate (titlu câștigat de asemenea și în anul 2010).

Cu peste 15 ani experiență în comunicare, Hortensia Năstase este primul specialist de PR din industria locală care a fost ales în Consiliul Director IAA și singurul consultant de PR invitat să fie lector în programul MBA al CityU în România.

Veronica Savanciuc, Președinte & CEO al grupului Lowe, a declarat: „Numirea Hortensiei în poziția de vicepreședinte al grupului nostru pentru agențiile creative reprezintă o recunoaștere a rezultatelor ei și a talentului cu care a construit o echipă de vis. Echipa noastră va fi inspirată de stilul ei de management, iar clienții vor beneficia de experiența și energia ei”.

La rândul său, Hortensia Năstase a spus: „În doar două generații, publicitatea a evoluat de la anunțuri prin care îți vindeai camionul la o formă extrem de sofisticată și versatilă de schimbare a percepțiilor și comportamentelor. Generația noastră de comunicatori cred că este cea mai norocoasă, dar și cea mai provocată. Văd oportunitatea de evoluție și un imens potențial în agențiile noastre creative, iar noul meu rol este acela de a le materializa și potența”.

Monica Botez, Managing Partner, Golin Romania

Atribuțiile Hortensiei Năstase la conducerea Golin România sunt preluate de Monica Botez (foto), care începând cu luna ianuarie devine Managing Partner al agenției.

Botez s-a alăturat echipei Golin în anul 2008, ca PR Manager, a devenit Head of Corporate Division în 2011 și Partener în 2012.

Cu peste 10 ani de experiență în PR, Botez este mintea strategică din spatele unor clienți de renume din portofoliul Golin, precum AFI Europe, Biroul de Informare al Parlamentului European, Electrolux, Franklin Templeton Investments, Orange, PeliFilip, PepsiCo (Lay’s, Lipton, Pepsi, Prigat), Schneider Electric, Tradeville, YUM (KFC, Paul, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery).

Lowe România este unul din cele mai importante grupuri de comunicare prezente pe piața locală, având 22 de ani de experiență pe piața locală.

Grupul este compus în momentul de față din 7 agenții: BPN (media), Golin (relații publice), Initiative Media (media), Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic), MobileWorks (mobile marketing), Lowe&Partners (creație și producție publicitară) și SENIORHYPER (creație și productie publicitară digitală).