Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Hornbach România deschide cel de-al şaselea magazin la Sibiu

Unul dintre principalii jucători pe piaţa de construcţii şi grădinărit, Hornbach, va deschide în următorul an financiar, martie 2015-februarie 2016, cel de-al şaselea magazin Hornbach din România, la Sibiu.
 aboneaza-te
Mugurel Horia Rusu Hornbach

Noul magazin va fi amplasat  în fosta locaţie OBI.

„Hornbach a preluat fosta locaţie OBI din Sibiu, închisă încă din luna iulie a acestui an, şi, în următoarea perioadă, vom începe reamenajarea acesteia şi transformarea sa într-un magazin la standardele Hornbach”, a declarat Mugurel Horia-Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Noul magazin din Sibiu va dispune de o suprafaţă de vânzare interioară de 10.000 de metri pătraţi. „Noul magazin Hornbach va asigura locuri de muncă pentru aproximativ 100 de persoane, iar interviurile de angajare sunt planificate pentru primăvara anului 2015”, a mai adăugat Mugurel Horia-Rusu.

Hornbach operează deja în România cinci magazine de materiale de construcţii şi grădinărit, trei dintre magazinele Hornbach se află în Bucureşti, alături de unul în Braşov şi unul în Timişoara. Astfel, prin deschiderea locaţiei din Sibiu, compania îşi consolidează prezenţa în Transilvania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii