FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, Horaţiu Vasilescu, CEO Teilor Fine Jewellery, spune că, la nivelul companiei, erau în proces de digitalizare încă de dinainte de începerea pandemiei și că a fost necesar doar să își construiască o prezență în spațiul virtual.

În plus, acesta consideră că agilitatea ar trebui să caracterizeze o afacere, iar principalul focus în cadrul companiei a fost interacțiunea cu clienții.

“Ne-am bucurat foarte mult să observăm că majoritatea clienților cu care am interacționat în online aveau deja o legătură cu brandul prin interacțiunea din magazine și asta i-a convins să cumpere și în online produse mai scumpe”, spune Horaţiu Vasilescu.

Chiar și în perioadă de criză, ei au ales în continuare să creeze o experiență de cumpărare plăcută pentru clienți și să rămână în permanență în contact cu ei.

De asemenea și loializarea clienților este un lucru foarte important. “Noi am căutat să păstrăm acest lucru și în perioada actuală”, continuă el.

Deși oamenii sunt mai atenți cu banii având în vedere contextul actual,  Teilor Fine Jewellery a avut vânzări destul de scumpe. Pe de altă parte, Horaţiu Vasilescu spune că sunt consumatori care își doresc să reexperimenteze dorința de cumpărare.

“Noi ne dorim să fim în continuare un creator de experiențe, iar emoția să fie sentimentul care guvernează cumva achiziția unei bijuterii”, afirmă CEO-ul Teilor Fine Jewellery.

Cu toate că majoritatea afacerilor au făcut reduceri substanțiale în această perioadă pentru a asigura cash-flow-ul, în cazul Teilor Fine Jewellery lucrurile au stat tocmai invers: nu au coborât nici prețurile și nici nu au căutat să facă vânzare doar pentru a asigura un minim de cash flow.

“Apropierea de clienți și crearea unei relații este un element care trebuie să continue să fie central în abordare noastră”, susține acesta.

Mai mult, Horaţiu Vasilescu consideră că autenticitatea și calitatea sunt primordiale într-o afacere, iar ignoranța față de așteptările consumatorilor și de vremurile actuale nu își au locul într-un business. De asemenea și agilitatea este un cuvânt de avut în vedere.