Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

H&M deschide primul său magazin la Satu Mare

Retailerul suedez de îmbrăcăminte Hennes&Mauritz (H&M) va deschide joi, 3 martie, primul său magazin la Satu Mare, în centrul comercial Satu Mare Shopping Plaza, informează ZF.
9. H&M

Noul magazin va avea o suprafaţă de vânzare de 1.555 de metri pătraţi şi va fi deschis zilnic, între orele 9.00-21.00.

Compania H&M a înregistrat pe plan local o creștere de 40% a vânzărilor în anul financiar 2015, de până la 1,796 miliarde de coroane suedeze (193,4 milioane de euro), şi pregăteşte lansarea pe piaţa din România în acest an a magazinelor sub brand COS, care se adresează clienţilor cu venituri peste medie. Acesta este al doilea cel mai important brand pentru gru­pul suedez după cifra de afaceri şi numărul de maga­zine des­­chise, după H&M.

INDITEX ADUCE ÎN ROMÂNIA CEL DE-AL OPTULEA BRAND – UTERQUE 

Retailerul de îmbrăcăminte suedez a deschis în 2015, mai exact în perioada perioada 1 decembrie 2014 – 30 noiembrie 2015, patru noi magazine în România, ajungând, astfel, la o reţea locală de 42 de unităţi.

AMANCIO ORTEGA, CEL MAI BOGAT OM DIN LUME

În trimestrul al patrulea, când a deschis în România un singur magazin, H&M a consemnat vânzări de 522 de milioane de coroane suedeze (56,2 milioane de euro), înregistrând o creștere de 25% raportat la perioada similară a anului financiar 2014.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii