FacebookTwitterLinkedIn

Pasagerii din Cluj Napoca și Chișinău vor putea ajunge în Statele Unite ale Americii cu o scurtă oprire la București, după ce HiSky a introdus în sistemul de rezervări posibilitatea de achiziție directă a zborurilor către New York, cu plecare de pe aeroporturile din Cluj și din capitala Republicii Moldova.

Conform unui comunicat al companiei aeriene, programul zborurilor care fac legătura între aceste orașe și București a fost adaptat astfel încât durata conexiunii să fie de numai o oră și 10 minute, timp estimat pentru a ajunge la poarta de îmbarcare pentru zborul de la București la New York.

Astfel, în fiecare zi de luni, miercuri, vineri și sâmbătă, pasagerii din vestul țării și din Republica Moldova se vor îmbarca de pe aeroportul de plecare la ora 6:30 și vor ateriza la New York la ora locală 11:35, cu o durată totală a călătoriei, care include conexiunea, de numai 12 ore. 

Pentru achiziționarea unei călătorii din Cluj sau Chișinău, cu conexiune la București, va fi necesară o singură rezervare în sistemul companiei, iar HiSky este responsabilă de asigurarea legăturii până la destinația finală și transferul bagajelor de cală.  

Pentru un zbor din Cluj Napoca către New York, prețurile pornesc de la 379 euro/segmentul de zbor, iar pentru aceeași destinație, pasagerii care pleacă din Chișinău vor plăti un tarif începând cu 375 euro. 

Primul zbor al companiei HiSky către New York este programat să aibă loc vineri, 7 iunie.