Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Bunuri de consum |
|

Heidi Chocolat are un nou director general

Noul manager a fost General Manager şi Senior Manager pentru piețele din Europa centrală și de vest, în cadrul Kraft Foods.
Franco del Fabbro

Franco Del Fabbro este noul CEO al Heidi Chocolat SA România. El îl înlocuiește, de la 1 iulie 2014, pe  Erwin Vondenhoff, care a ocupat postul de CEO al Heidi în perioada 2008-2014 și a contribuit la extinderea brandului pe piața internațională.

Del Fabbro a ocupat timp de peste 20 de ani funcţia de General Manager şi Senior Manager pentru piețele din Europa centrală și de vest, în cadrul Kraft Foods, parte din Mondelez International.

Heidi Chocolat deține Heidi ChocoWorld, un magazin-concept de ciocolată in București. Prezentă astăzi în 48 de ţări, Heidi Chocolat SA a fost fondată în anul 1994 de către familia elveţiană Laederach, proprietarul companiei Confiseur Laederach AG, un faimos producător de produse de cofetărie şi ciocolată premium. În aprilie 2013, Heidi Chocolat a devenit parte a KEX Confectionery SA.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii