Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

HBO Europe începe filmările producției originale „Bani negri (pentru zile albe)”, un serial scris și regizat de Daniel Sandu

HBO Europe începe filmările pentru o nouă producție, „Bani negri (pentru zile albe)”, un serial de șase episoade scris și regizat de Daniel Sandu („Un pas în urma serafimilor” - marele câștigător al Premiilor Gopo 2018), informează Media Expres.
Daniel Sandu_hbo

„Bani negri (pentru zile albe)” este produs de casa de producție a lui Cristian Mungiu, Mobra Films, iar seria spune povestea a doi prieteni care glumesc despre jaful pe care vor să îl comită, dar gluma se întoarce împotriva lor când discuția este auzită și interpretată greșit. Cei doi ajung în situația de a planifica și executa jaful perfect în condițiile în care sunt complet nepregătiți, atât pentru această lovitură, cât și pentru consecințele ei, notează Media Expres.

Antony Root, EVP, Original Programming and Production, HBO Europe, a declarat că „Bani negri (pentru zile albe)” este un serial autentic românesc, deștept și amuzant, cu farmec, sensibilitate și potențial de poveste universală.

Johnathan Young, VP, Original Programming and Production, HBO Europe, a spus: „Pentru noul serial HBO creat de Daniel Sandu, ne-am dorit un oraș tipic românesc, un cadru perfect pentru povestea filmului, care să arate autentic și să permită spectatorilor să empatizeze cu personajele noastre. Filmările vor avea loc în Piatra Neamț și Onești, ambele creând un decor memorabil pentru acțiunea serialului nostru. Sunt două orașe remarcabile, diferite și pline de culoare, a căror fuziune va fi recognoscibilă și care vor intensifica starea bună și entuziasmul pe care le-am regăsit în scenariu.”

Daniel Sandu, scenarist și regizor, a spus la rândul său că și-a dorit să creeze „o poveste spectaculoasă la limita subțire dintre comedie și dramă, despre oameni obisnuiți care ajung în situații incredibile. Și asta, într-o lume în care interpretarea timpului este diferită de cea normală”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii