Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Hans Klemm, noul ambasador al SUA în România, a depus jurământul

Hans G. Klemm a depus jurământul în calitate de ambasador al Statelor Unite ale Americii în România, miercuri, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul Departamentului de Stat, în prezenţa secretarului de Stat, John Kerry, şi a ambasadorului desemnat al României în SUA, George Maior, informează MEDIAFAX.
 aboneaza-te
Hans Klemm

În alocuţiunea avută cu ocazia ceremoniei, secretarul de Stat american, John Kerry, a prezentat România drept un aliat de încredere al SUA, subliniind relaţia excelentă dintre cele două state şi cooperarea în promovarea stabilităţii în plan regional şi global, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de ambasada României în SUA. John Kerry a evidenţiat în special colaborarea din cadrul operaţiunilor din Irak şi Afganistan.

La rândul său, noul ambasador american, Hans G. Klemm, a subliniat relaţiile bilaterale excelente dintre România şi Statele Unite, evidenţiind statutul ţării noastre de aliat de încredere al SUA şi partener NATO.

Hans G. Klemm a precizat că, în calitate de ambasador, se va concentra asupra dezvoltării relaţiilor economice româno-americane. El s-a referit la combaterea corupţiei din România, precizând că oferirea de asistenţă în acest domeniu va fi una dintre priorităţile mandatului său.

Klemm a fost ambasador al Statelor Unite în Timorul de Est din 2007 până în 2010 şi ofiţer de rangul doi pentru Afaceri Economice la Ambasada americană din Tokyo, în perioada 2006-2007.

Din 2004 până în 2006, el a fost director adjunct al Biroului pentru Dezvoltarea carierei, în Biroul pentru Resurse Umane.

VEZI OPINIA LUI LORAND BALINT – „VIAȚA NU ESTE LINIARĂ”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii