FacebookTwitterLinkedIn

Imobilul achiziționat de către dezvoltatorul Hagag Development Europe se desfășoară la sol pe o suprafață care depășește 1.000 de metri pătrați și afișează peste 6.000 de metri pătrați construiți de spații de birouri, dispuși pe șapte nivele. 

Această nouă tranzacție nu consolidează doar prezența noastră în România ca investitor pe termen lung și dezvoltator activ de proprietăți imobiliare, ci reiterează, în același timp, promisiunea Hagag Development Europe de a contribui la regenerarea și modernizarea zonelor centrale prin reconversia clădirilor vechi, cu valoare istorică, culturală și de patrimoniu. Mă bucur să văd cum, odată cu fiecare investiție pe care o adăugăm în portofoliu, viziunea noastră pentru București prinde din ce în ce mai mult contur .”, a declarat Yitzhak Hagag, co-fondator și acţionar Hagag Development Europe.

Proprietatea noastră din strada Vasile Lascăr 5-7 nu este clasificată ca monument istoric, însă acest aspect nu o face mai puțin valoroasă. Parcela pe care este edificată și împrejurimile sale sunt arii protejate, iar investiția pe care o planificăm aici cu siguranță că va aduce plusvaloare întregului cartier. Mai mult, am convingerea fermă că oricare vom decide că va fi destinaţia finală a viitorului proiect, acesta va avea un impact semnificativ asupra imaginii de ansamblu a zonei de centru a Bucureștiului.”, a adăugat Yitzhak Hagag.