FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a închiriat în jur de 1.250 mp de spații de birouri în clădirea H Victoriei 109. Chiriașii sunt BTDConstruct & Ambient și Progetto Lusso Industrial Cluster, companii active în domeniul arhitecturii și construcțiilor, care ocupă trei etaje și parțial etajul 1 în aripa din aripa Calea Victoriei.

H Victoriei 109 este un proiect de birouri amplasat în centrul Bucureștiului. Desfășurat pe opt nivele, clădirea are o suprafață închiriabilă totală de peste 6.000 mp și a primit certificarea BREEAM cu standardul Excellent.

Hagag Development Europe este un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte din domeniul rezidențial, comercial și hotelier din România, listat la Bursa de Valori din Tel Aviv. 

Compania este implicată în dezvoltarea și renovarea unor clădiri situate în zonele premium ale Bucureștiului, în special pe nișa reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi, istorice. Un alt proiect de birouri aflat în dezvoltarea Hagag, care presupune tot o reconversie este H Tudor Arghezi. Amplasat aproape de Piața Universității, clădirea de birouri va avea o suprafață de aproape 7.000 mp, din care peste 4.500 mp închiriabili, iar livrarea este estimată pentru acest an.