FacebookTwitterLinkedIn

 ”În ultimii doi ani am făcut foarte multe lucruri, am produs foarte mult conținut care a ajuns pe pagina mea de Facebook, pe Twitter sau pe Instagram. În toate aceste situații, conținutul, de multe ori valoros sau relevant pentru cititorii mei, a fost înstrăinat, dat cu bună știință, e drept, ca un preț al  ajungerii lui la mulți oameni. Lucrul acesta nu mi se pare teribil de deranjant, însă găsesc deranjant faptul că el nu mai poate fi găsit în torentul de informație rulat azi de Social Media. Mi se întâmplă des să caut un lucru pe care l-am scris, fotografiat sau filmat și să nu-l găsesc, după cum mi se întâmplă des să văd și descriu lucruri interesante și folositoare, dar fără legătură cu mâncarea. Nu renunț la adihadean.ro, blogul meu culinar, nu schimb nimic la pagina de Facebook pe care mulți dintre voi o știu deja și care oferă cu precădere informație culinară, tot ce fac e să vin cu ceva în plus, cu un loc în care să scriu despre viață, despre oamenii frumoși pe care-i întâlnesc, despre mâncarea bună pe care o mănânc (fără a da rețete), despre proiectele în care mă implic. Hădean.live a trecut de prima perioadă de teste și este…live.” – Adi Hădean

Ca orice idee bună, ea s-a strecurat în mintea noastră într-o după-masă ploioasă, printre câțiva burgeri, cartofi pai și un sos cât se poate de iute și ea deriva exact din ce spune Adi mai sus.

Discutam atunci despre bucuria de a vedea oameni savurând o masă în familie, la un restaurant, fără a fi nevoiți să inhaleze și-o porție zdravănă de fum, între două fire de cartofi. Un gând pe care Adi l-a publicat atunci pe Facebook și care acum zace rătăcit, undeva, într-un timeline înghesuit. Și cum ideea ne-a plăcut enorm, ne-am pus pe treabă.

Hadean Live 2

Un ”blog pe viață”, cu idei scurte, gânduri lucide din imediat, poze și video, puse la vedere pe o platformă prin care poți naviga în voie, atât pe orizontal, cât și pe vertical, indiferent de browser sau de viteza internetului mobil. Simplu și cât se poate de onest.

P.S.: Istoria lui din procesul de creație, adică articolele de test, le-am lăsat la vedere, pe hadean.live. Pentru că și asta face parte din filosifia de la care am pornit și ne-am dorit să-i fim fideli din start.

Citește și Interviu Masterchef: Adi în bucate sau lecția echilibrului cu Chef Adi Hădean