Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Grupul Provita investește 12 mil. euro într-un nou spital multidisciplinar

Noul spital va avea o suprafață de 11.000 mp, 110 paturi și șapte săli de operație și include singurul centru de oncologie din Europa Centrală și de Est.
Cladirea Iride

Clădirea face parte din parcul Iride, situat în zona Dimitrie Pompeiu și dezvoltat de Immofinanz România. Lucrările de amenajare vor începe luna viitoare, urmând ca spitalul să fie funcțional la începutul anului 2022.

„Prin această investiție, vom oferi un spital multidisciplinar complex, care acoperă o gamă largă de specialități medicale și chirurgicale, prin servicii medicale integrate, de tip one-stop clinic, a declarat dr. Ovidiu Palea, fondatorul Grupului Provita „Valoarea estimată a investiției este de 12 milioane de euro. Cea mai mare parte a finanțării este asigurată din fonduri proprii, împreună cu Banca Transilvania”, a completat dr. Ovidiu Palea.

Provita este un grup de centre medicale de excelență din București. Prima clinică a fost inaugurată în 2011.

 „Parteneriatul cu Provita e un succes pentru noi, iar tranzacţia semnată la începutul acestei luni este de o importanţă majoră pentru ambele companii, mai ales în această perioadă. Parcul IRIDE este un hub de business cu un potenţial fantastic în care, ca urmare a acestui acord, intenţionăm să aducem un nou tip de servicii care să confere zonei o mai mare diversitate și vizibilitate”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ România.

Începând cu luna ianuarie 2019, Centrul de Diagnostic și Tratament Provita a devenit primul Centru de Instruire în Terapia Durerii aprobat ESRA din Europa Centrală și de Est.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii