FacebookTwitterLinkedIn

Compania Iulius a inaugurat cel de-al doilea proiect Family Market, în cartierul ieșean Bucium, o zonă zona rezidențială care a cunoscut o dezvoltare constantă în ultimii ani. În acest an, Iulius a inaugurat două proiecte Family Market la Iași, primul în comuna Miroslava, în vară, iar acum și pe cel din cartierul Bucium. Ambele proiecte au cumulat investiții de 24 de milioane de euro.

McDonald’s Drive Thru, supermarket Auchan, Sinsay și alți 23 de antreprenori locali și naționali asigură mixul personalizat de produse și servicii rezultat din consultarea comunității.

„Este o investiție de 12 milioane de euro și avem o suprafață de retail de 5.500 mp, în care am adus împreună 26 de branduri, care au creat peste 180 noi locuri de muncă”, spune Radu Pârlea, Shopping Center Manager Family Market. 

 „În cazul proiectului deschis în Bucium, cei aproximativ 30.000 de locuitori ai cartierului vor putea reduce din drumurile spre centrul Iașului, aflat la șapte-opt kilometri, pentru a accesa servicii care acum sunt aproape”, a adăugat Radu Pârlea. 

Ancoră a proiectului este și supermarketul Auchan, un concept de format de mare suprafață, de peste 2.000 mp. Oferta de cumpărături este completată de retaileri de fashion precum Sinsay, dining și preparate proaspete; dulciuri, patiserie și cafea; sănătate & beauty, precum și servicii.