Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Groupama Asigurări a lansat o poliță CASCO prin care şoferii pot primi reduceri de până la 40%, dacă au puține incidente în trafic

Groupama Asigurări a lansat clauza Autocontrol, sub forma unui proiect pilot, prin care şoferii pot beneficia de reduceri de până la 40% la prețul poliței, ȋn funcţie de comportamentul în trafic.  
auto

Șoferul va fi evaluat printr-un dispozitiv telematic instalat pe autovehiculul clientului, care înregistrează o serie de informaţii privind stilul de condus, evenimentele din trafic şi alte date relevante, pe baza cărora va fi oferit un rating. Clienţii îşi pot verifica ȋn timp real ratingul şi îşi pot ajusta deci comportamentul, având astfel control direct asupra prețului poliţei. Groupama este primul asigurator din România care introduce acest dispozitiv pentru a permite actualizarea tarifului CASCO”, susțin reprezentanții companiei.

Clauza Autocontrol poate fi atașată unei polițe CASCO, atunci când clientul alege plata în patru rate și prima totală este mai mare sau egală cu 800 euro pe an. Achiziționarea acestei clauze oferă imediat o reducere de 20% la prima rată CASCO.

Pe autovehiculele clienţilor care optează pentru această clauză, odată ce aceasta este activată, este instalat un dispozitiv telematic ce înregistrează o serie de informații, precum zonele și drumurile pe care circulă autovehiculul, durata medie și numărul de călătorii, intervalele orare de utilizare, incidentele înregistrate, dar și date legate de stilul de condus al șoferului. Pe baza acestor indicatori, fiecare client primește un rating, ȋn funcţie de care prima este ajustată. Clienții își pot verifica în timp real ratingul, printr-o aplicație.

Am utilizat beneficiile celor mai noi tehnologii pentru a dezvolta o nouă clauză, prin care clienții CASCO pot beneficia de un tarif flexibil, care se ajustează trimestrial, în funcție de stilul de condus și evenimentele rutiere în care aceştia sunt implicaţi”, a declarat Călin Matei, directorul general adjunct al Groupama Asigurări.

Clauza este disponibilă ȋn cadrul unui proiect pilot și se poate încheia în agențiile Groupama Asigurări din București, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Târgu Mureș și Timișoara.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii