FacebookTwitterLinkedIn

Compania de consultanță imobiliară Griffes, deținută de Andreea Păun, a preluat operațiunile de închiriere ale complexului de birouri J8 Office Park din București, din portofoliul Portland Trust. Până în prezent, de închiriere s-a ocupat echipa internă a dezvoltatorului.

Situată în nord-vestul Bucureștiului, J8 Office Park este un parc de birouri de 46.000 mp care în prezent găzduiește sediul Ubisoft, cu o suprafață totală de 23.000 mp, unde lucrează peste 1.800 de angajați. Printre chiriași se numără și companii precum Photon Energy, Topanel și Autonom, care au au securizat recent o suprafață totală de 1.500 mp de birouri. Complexul de birouri găzduiește și un club de sport World Class, o clinică Medicover, restaurante, magazine și alte servicii. 

Portland Trust este un dezvoltator imobiliar și administrator de active, cu birouri în Praga și București, care a dezvoltat până acum o suprafață totală dezvoltată netă de aproximativ 800.000 mp.

În ce privește Griffes, portofoliul de birouri al companiei atinge 95.000 mp și include proprietăți precum Unirii View și Muse din București, Record Park și Liberty Technology Park din Cluj-Napoca, precum și Paltim din Timișoara.