Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Grace Couture Cakes se pregătește de Halloween

Sarbatoarea de Halloween se apropie, iar Grace Couture Cakes este gata de petrecere. Artizanii atelierului propun o nouă colecție specială de prăjituri, în ton cu evenimentul.
Grace Couture Cakes Halloween_01

De la eclere personalizate cu mesaje si imagini cu lilieci și vrăjitoare, turtă dulce în formă de dovleac sau scheleți, cupcakes si mini torturi decorate cu pânze de păianjen sau fantome, până la torturi cu decor special, anul acesta, de Halloween, la Grace Couture Cakes este doar despre dulciuri ce dau fiori.

Colecția de dulciuri pentru petrecerea de Halloween este disponibilă în Cakeshops-urile Grace Couture Cakes din Piața Dorobanți nr. 5 și din Băneasa Shopping City, în perioada 25 octombrie – 4 noiembrie 2018.

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes a fost primul atelier de cofetărie couture din România, brandul fiind recunoscut în scurt timp pentru lansarea tendințelor din domeniul haute patisserie pe piața locală. Având la bază principiile conceptului de haute couture, produsele Grace Couture Cakes sunt dezvoltate de-a lungul unei experiente de 6 ani de lucru în domeniul cofetăriei pentru evenimente, fiind lucrate de o echipă de maeștri cofetari de top, cu ingrediente de cea mai bună calitate, de la furnizori cu tradiție și finisate cu migală de decoratori specializați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii