Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Gordon Ramsay revine la National Geographic cu noi emisiuni culinare la capătul lumii

Gordon Ramsay, chef britanic ale cărui restaurante au obținut de-a lungul timpului numeroase stele Michelin,  dar cunoscut și pentru participarea în triatlonul Ironman, revine la National Geographic, de duminică 23 august, ora 21:00, cu un nou sezon din seria Gordon Ramsay: Călător cu gust. Seria, ce va fi transmisă la nivel mondial în 172 de țări și 43 de limbi, ni-l arată pe Gordon în aventuri captivante și situații limită, explorând cultura locală prin intermediul mâncării.  
Tasmania_GordonRamsayCalator cu gust

„Explorăm încă șapte regiuni în acest sezon, fiecare cu o istorie și obiceiuri culinare foarte diferite,” spune Ramsay. „Avem oportunitatea de a învăța de la localnici și de a le asculta poveștile, iar aceasta ne oferă o experiență și o înțelegere mult mai profundă a lumii din jurul nostru.”

Ramsay pregătește festinuri în Tasmania, Africa de Sud, Indonezia, Louisiana, Norvegia, India și Guyana, aventurându-se și mai mult în zone neexplorate, pentru a descoperi bucătăriile globului. Escaladează munți, înfruntă valuri de 3 metri și înoată în mări populate de rechini albi, intră într-o cursă cu tauri, îndură  temperaturi glaciale și își croiește drum în necunoscut în căutarea câtorva dintre cele mai bune ingrediente din lume. Pe scurt, participă la cele mai îndrăznețe misiuni de până acum, totul pentru a atinge excelența gastronomică.

Sub îndrumarea experților bucătăriei locale pe care îi întâlnește pe traseu, Ramsay ia parte la obiceiuri culinare și învață despre delicatesele și aromele proaspete specifice fiecărei regiuni. Fiecare ingredient pe care îl culege, fiecare preparat pe care îl gustă și fiecare persoană cu care se întâlnește îl vor inspira să creeze o rețetă de la zero, reprezentativă pentru cultura respectivă. La finalul fiecărui episod, Ramsay își încearcă forțele în bucătărie alături de o legendă culinară locală, împreună cu care va pregăti o masă pentru localnicii întâlniți pe parcursul călătoriei.

Experiențele prin care trece Gordon Ramsay în acest sezon:

  • Experiență limită la o cursă tradițională cu tauri la care Gordon Ramsay participă, pe un câmp de orez din vestul Sumatrei;
  • Se scufundă în apele furtunoase și stâncoase ale Tasmaniei în căutarea de homari gigantici.
  • Sare din elicopter în valuri de 3 metri pentru o recoltă de midii de-a lungul coastei sudafricane;
  • Explorează peșteri cu lilieci în Indonezia, în căutare de creveți uriași;
  • Bate cu un ATV drumurile mlăștinoase și periculoase ale Louisianei pentru a găsi verdețuri proaspete și a vâna broaște și languste.
  • Înoată în apele reci de pe coasta Norvegiei pentru a descoperi ingredientele fiordurilor.
  • Pescuiește tradițional în sudul Indiei cu plase de 90 kilograme, înfruntând valurile puternice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii