Cautare
, Contributor

Tech |
|

Google TV a revenit cu servicii de streaming foarte populare

Compania a readus în atenția publicului Google TV, care folosește servicii de streaming populare, inclusiv Netflix și Disney.
 aboneaza-te
10. google

Gigantul tehnologic a dezvăluit miercuri, 30 septembrie, un nou dispozitiv de streaming Chromecast care va veni cu o telecomandă, scrie Reuters. Acesta va costa 49,99 de dolari în Statele Unite și va fi disponibil în alte țări până la sfârșitul anului.

Spre deosebire de Chromecast-urile anterioare concepute pentru a transmite doar videoclipuri și muzică selectate de pe telefon, noul Chromecast Google TV este un dispozitiv autonom care rulează Android 10 și vine cu o telecomandă, cu Asistent Google și butoane dedicate YouTube și Netflix.

Pagina principală principală a Google TV va conține titluri extrase din toate serviciile de streaming integrate, cum ar fi Netflix, Hulu și HBO Max. 

Filele din partea de sus îți permit să vizionezi sugestii pentru filme, emisiuni TV, aplicații și biblioteca ta de conținut. Restul paginii principale prezintă mai multe rânduri de conținut, inclusiv genuri pe care Google le consideră potrivite pentru tine, precum și titluri de la anumite servicii precum Netflix și YouTube. .

Google TV este disponibil și ca aplicație mobilă pentru dispozitivele Android începând de miercuri, 30 septembrie.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii