Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Google a lansat, în România, un site cu instrumente şi consultanţă gratuite pentru IMM-uri

Google a lansat, în România, un site cu instrumente şi consultanţă gratuite pentru întreprinderile mici şi mijlocii, sub denumirea „Google pentru IMM-uri”, informează Agerpres.
 aboneaza-te
2020-04-24 (2)

Noua platformă este disponibilă la adresa www.events.withgoogle.com/google-pentru-imm-uri

Aceasta are suportul Consiliului Naţional al IMM-urilor şi îşi doreşte să faciliteze şi să susţină digitalizarea afacerilor româneşti, indiferent de industrie.

„Consider că transformarea digitală este un proces cheie în această perioadă de schimbare a întregii societăţi, proces care va ajuta IMM-urile să îşi menţină şi să îşi îmbunătăţească performanţele şi competitivitatea. Recomand şi susţin iniţiativa Google de a pune la dispoziţie o platformă integrată pentru acces la resurse şi consultanţă”, susţine Florin Jianu, preşedintele CNIPMMR.

Dan Oros, Head of Marketing la Google România: „Este o perioadă dificilă pentru toate companiile, dar mai ales pentru IMM-urile care îşi desfăşoară întreaga activitate în offline. Prin site-ul “Google pentru IMM-uri” ne propunem să venim în ajutorul celor care ar putea să îşi continue o parte din activitate în online, dar din păcate nu au cunoştinţele sau resursele necesare pentru a face pasul din offline în online. Atât consultanţa, cât şi resursele Google disponibile pe acest site sunt gratuite”.

Conform companiei de tehnologie, principalul scop al proiectului este să susţină companiile din „offline”, afectate de măsurile de distanţare socială şi izolare impuse de pandemia COVID-19, care vor să înveţe cum să activeze online.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii