Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Google construieşte propriul său oraş

Campusul, asemenator cu un oraș, va fi construit lângă sediul central al companiei din Silicon Valley.
burse google studenti dizabilitati

Google îşi construieşte propriul său campus asemănător unui oraş, lângă sediul central al companiei din Silicon Valley, care va reuni parcuri, restaurante şi locuinţe accesibile, potrivit Business Insider.

În această lună, compania a prezentat propunerea pentru Middlefield Park, un campus modernizat cu o suprafaţă de 161.874 de metri pătraţi din oraşul Mountain View, California. Acolo se află sediul central Google.

Proiectul companiei include o reţea de parcuri, spaţii comerciale, birouri, o piscină publică şi terenuri de sport.
Google intenţionează să creeze până la 1.850 de locuinţe, complementar angajamentului de 1 miliard de dolari pe care l-a făcut anul trecut cu privire la locuinţele din zona golfului San Francisco (de a construi 15.000 de case noi pentru niveluri de venit variate, inclusiv case destinate familiilor cu venituri mici şi medii).

Google nu este singura care îşi reafirmă angajamentul faţă de spaţiile de birourile.

Amazon a anunţat că intenţionează să-şi extindă spaţiile de birouri cu şase “hub-uri tehnologice” din SUA, urmând să investească 1,4 miliarde de dolari pentru construirea birourilor şi să creeze 3.500 de locuri de muncă.

Facebook a semnat în luna august un acord pentru un spaţiu de birouri în clădirea Farley din New York. Spaţiul de birouri se întinde pe 730.000 de metri pătraţi ce va fi utilizat pentru extinderea operaţiunilor de inginerie ale companiei în New York.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii