FacebookTwitterLinkedIn

Pământul este casa noastră comună, iar legătura copiilor cu natura poate face Planeta noastră un loc mai bun. Pentru că avem încredere în sensibilitatea, sinceritatea și creativitatea copiilor, îi invităm – prin intermediul părinților din comunitatea Forbes Kids – să ne „dezvăluie” care ar fi acele lucruri mari sau mici care (încă) pot salva Pământul. Așteptăm de la ei desene sau altfel de aventuri creative despre natură și animale, reciclare și stil de viață sustenabil, planetă și spațiu înconjurător. Perioada de desfășurare: 16 mai – 1 iunie 2023.

Cele mai frumoase, emoționante, originale sau, pur și simplu, amuzante cinci lucrări pe tema „Prietenii naturii” vor fi premiate de către partenerii proiectului și vor apărea în materialul de follow-up. Target: copii veseli și iubitori de natură, cu vârsta între 6 și 12 ani, din toate colțurile țării.

Condiții de participare #Giveaway4KidsPrietenii naturii

Dacă aveți în preajmă copii cu drag de natură, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, nu ezitați să-i înscrieți în concursul „Prietenii naturii” by Forbes Kids, urmând pașii de mai jos:

✔️ Concursul se adresează comunității Forbes Kids, prin urmare asigurați-vă că urmăriți pagina noastră de Facebook. Ne găsiți aici: Forbes Kids România.

✔️  Încărcați poza cu lucrarea copilului pe tema „Prietenii naturii” în secțiunea de comentarii de la postarea de pe Facebook care anunță concursul (click AICI), precizând localitatea, numele și vârsta micului artist, plus o scurtă descriere a lucrării.

✔️ TAG, în același comentariu, către 2 prieteni-părinți care ar putea fi interesați de concurs.

✔️ În mod evident, apreciem dacă dați vestea mai departe cu un SHARE. Mulțumim!

Regulamentul complet: https://www.forbes.ro/regulament-concurs-forbes-kids-prietenii-naturii-330008

Premii #Giveaway4KidsPrietenii naturii

Ne-am unit forțele cu branduri care și-au dorit să ofere câte un cadou-bucurie copiilor cu drag de natură, Pământ, mediu înconjurător. Vom selecta (cu greu) cinci câștigători. Aceștia vor primi câte un premiu din partea partenerilor Carrefour, Nazzuro, Groupama și Elco Kids, iar unul dintre cei cinci va primi (în plus) și un premiu propus de Mind Hub.

Mai exact, în complicitate cu partenerii proiectului „Prietenii naturii”, punem în joc următoarele premii:

  • 5 seturi Lego oferite de către CARREFOUR;
  • 5 termosuri Nazzuro Runbott (personalizate cu numele copilului) oferite de către NAZZURO AQUA;
  • 5 vouchere în valoare de 150 de lei și mascote de pluș Motănel Asigurel oferite de către GROUPAMA;
  • 1 voucher la atelierul „Vânătoarea de comori – Programează cu Dash și Dot ” (din data de 3 sau 4 iunie – la alegere) oferit de către MIND HUB;
  • 5 premii constând în câte un joc/jucărie de pe www.elcokids.ro oferite de către ELCO KIDS.

O descriere detaliată a premiilor veți găsi în zilele următoare pe pagina noastră de Facebook. Urmăriți-ne pentru inspirație, motivație și spor în concurs!

SUCCES!

_______________

Proiect susținut de: CARREFOUR; NAZZURO; GROUPAMA; MIND HUB BUCURESTI UNIRII; ELCOKIDS.