Cautare
, Contributor

Forbes.com

Forbes 500 |
|

George Gaiţă

Avere: 40-41 milioane de euro Vârsta: 55 de ani Reşedinţa: Bucureşti Domeniu: Imobiliar

Despre George Gaiţă nu prea se mai ştie mare lucru de când a ieşit, în urmă cu aproape doi ani, din afacerile cu Dinu şi Şerban Patriciu. Se spune însă că este o persoană care dispune de foarte multe lichidităţi.

Potrivit datelor oficiale furnizate de Registrul Comerţului şi Ministerul Finanţelor Publice, George Gaiţă deţine în acest moment 100% din compania de construcţii GG Sky Imobiliare Invest SRL. Afacerile derulate prin aceasta sunt mici, însă sunt importante capitalurile proprii deţinute, de aproximativ opt milioane de euro. Firma GG Sky Imobiliare Invest SRL este rezultatul divizării, din 2008, a companiei Hein România, în care acţionari erau Dinu Patriciu, fratele său, Şerban Patriciu şi George Gaiţă.

Potrivit unui anunţ de la acea vreme din Monitorul Oficial, firma nou-înfiinţată, GG Sky, a preluat o parte din activele firmei Hein. Înainte de divizare, Hein România deţinea terenuri şi clădiri evaluate la 85,8 milioane de lei. În urma operaţiunii de separare, GG Sky a preluat o parte din acestea, respectiv cota indiviză de 50% din proprietatea unui teren de aproximativ 25.000 de metri pătraţi, un teren pe Aleea Modrogan din Bucuresti, mai multe vile şi terenuri din Capitală. În urma divizării, acţionarii Hein România au rămas Şerban Patriciu, Dinu Patriciu şi Monica Patriciu. Anul trecut, însă, Hein România a intrat în insolvenţă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii