Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Genesis Property inaugurează oficial prima piscină exterioară cu pistă de alergare dintr-un parc de birouri din România. Investiția din West Gate se ridică la 1,5 mil. euro

În parcul de afaceri West Gate, din vestul Capitalei, deținut de Genesis Property, companie controlată de omul de afaceri Liviu Tudor, a fost deschisă, oficial prima piscină exterioară cu pistă de alergare și roller blading dintr-un parc de birouri din România.
OVERVIEW-PISCINA-2

Proiectul nu reprezintă o investiție de tip comercial, ci o experiență oferită preponderent angajaților chiriașilor pe care dezvoltatorului imobiliar îi deține în partea de Vest a capitalei. Piscina și terasa amenajate în interiorul parcului se întind pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați.

„Ce încercăm noi este să dăm facilități în parcurile de birouri, astfel încât să îți placă să lucrezi de acasă, dar să îți placă mai mult să vii la birou. Trendul de a petrece cât mai mult timp acasă va crește, dar noi credem că dacă vom oferi mai multe experiențe la birou, va fi mai interesant pentru om. Aprecierea noastră nu este doar pentru chiriașii noștri, ci și pentru angajații lor”, explică Liviu Tudor președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Locația nu va funcționa cu circuit închis pentru cei din afara parcului, însă cei 8.000 de corporatiști localizați în West Park, precum și studenții cazați în Campusul din West Gate Studios vor beneficia de un discount de 50% privind accesul la piscină. Reprezentanții comaniei spun că în prezent se concentrează pe oferirea de facilități și servicii, iar prin această construcție extinde gama de servicii propusă clienților săi.

„ Această piscină aduce un mare plus pachetelor de beneficii oferite deja de către companiile din parc angajaților lor. Companiile pot alege să ofere acces la piscină ca beneficiu suplimentar și pot folosi zona de terasă pentru ședințe sau întâlniri informale”,  a explicat Ștefan Tudos, vicepreședintele companiei Genesis Property.

În luna aprilie a acestui an, Genesis Property a deschis o unitate de cazare de 4 stele în Parcul de birouri de la West Gate, investiția ridicându-se la 500.000 de euro. Clienții unității de cazare Studio One Accommodation Suites beneficiază de acces gratuit la piscină.

Terenul pe care se află West Gate se întinde pe aproximativ 20 ha, din care birourile ocupă o suprafață închiriabilă de 75.000 metri pătrați.

Legat de planurile de viitor ale companiei, Liviu Tudor spune că are în gând câteva proiecte: „Viitorul aparține facilităților (…) O să deschidem și noi spații de coworking, este un must-have. Multinaționalele apreciază foarte mult conceptul de intrapreneurship și și-ar dori ca în structurile lor relativ sever închegate să dețină în vecinătatea lor spații de coworking pentru antreprenorii mici și foarte tineri”.

 

Citește și: Liviu Tudor a fost ales Președinte al European Property Federation

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii