FacebookTwitterLinkedIn

PawSquad, fondată în 2015 de antreprenorii în serie Diwaker Singh și Radu Georgescu, a fost pionierul serviciilor veterinare online din Marea Britanie, folosind concomitent atât elemente video cât și live text pentru consultații.

“Prin rețeaua noastră de medici veterinari cu experiență am ajutat mii de animale de companie din Marea Britanie, oferind sfaturi medicale, triaj de urgență și planuri preventive pentru îngrijirea sănătății. Ca parte a grupului IVC vom avea posibilitatea să ajutăm și mai multe animale de companie, lucrând în continuare cu profesioniști din domeniu, dar și să ne extindem la nivel geografic”, a declarat Dr Mark Boddy, CEO al PawSquad.

Gecad Ventures este o companie care investește de peste 20 de ani în afaceri hi-tech din Europa Centrală și de Est cu perspective reale de a scala internațional, din verticale precum securitatea informatică, fintech, AI/ML, AR&VR și IoT.

“Este o achiziție excelentă care va completa oferta grupului într-un moment în care piața pentru serviciile dedicate animalelor de companie se dezvoltă tot mai mult”, a declarat Stuart Caton, Chief Commercial Officer la IVC Evidensia.

Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică.