FacebookTwitterLinkedIn

BIBI, MIRA, ALEXANDRU POTOCEAN, MONICA BÎRLĂDEANU, CATRINEL MENGHIA, MUGUR ISĂRESCU, NICOLA, CRISTINA SPĂTAR, IULIA ALBU, COSTI IONIȚĂ, TANIA POPA, PRINCIPELE RADU AL ROMÂNIEI, MIKE DIAMONDZ, GABRIELA CRISTEA, RALUCA APRODU, ANDI VASLUIANU ȘI MULTE ALTE VEDETE VĂ POARTĂ ACUM ÎN LUMEA DISNEY ODATĂ CU LANSAREA DISNEY + ÎN FIECARE CĂMIN AL ROMÂNILOR! SĂ ZBURĂM SPRE INFINIT ȘI MAI DEPARTE, NUMAI LA CINEMA DIN 16 IUNIE ÎN MULT AȘTEPTATĂ PELICULĂ DISNEY• PIXAR LIGHTYEAR!!!

Walt Disney Pictures, promotorul divertismentului de calitate ce de aproximativ 30 ani este prezent prin producțiile sale în limba română în sufletele atât de inocente ale fiecărei generații de copii, în mințile adulților de ieri și de azi ce au continuat în mod necontenit să tindă spre lumea solidarității și valorizării interumane pe care compania a promovat-o permanent, iar odată cu lansarea filmului Lightyear, de la Disney și Pixar aduce publicului autohton surpriza pe care a așteptat-o de mai mult de 2 ani, lansarea DISNEY + România, platforma de streaming ce va revoluționa vizionarea de filme și seriale dintr-un portofoliu uimitor al studioului The Walt Disney Company, a subsidiarelor și companiilor pe care acesta le deține.

Cum de altfel suntem obișnuiți, compania recurge pentru filmul Lightyear la cooptarea unora dintre vedetele mult iubite de românii de pretutindeni, astfel: actorul Alexandru Potocean îl dublează cu masculinitate, vivacitate și farmec special pe eroul Buzz Lightyear, omul care a îndrăznit să se aventureze în spațiul cosmic pentru a descoperi că necunoscutul este poarta spre descoperirea adevăratului erou interior pe care fiecare dintre noi îl menține în sine, dar trebuie să aibă curajul să îl activeze la nevoie, iar interpreta pop Bibi este vocea lui Izzy, curajoasa fată a cărei relație cu bunica sa ne va umple inimile de bucurie.

Afară este lumea celor care îndrăznesc, iar odată cu lansarea Disney Plus România (Disney +) din 14 iunie 2022, avem să ne reamintim cu nostalgie timpul când se apropia ora de difuzare pe micile ecrane din România a serialului X Men, unde îi regăsim în rolurile principale pe Monica Bîrlîdeanu (Storm), Anca Neacșu din formația de succes A.S.IA. (Pungașa), Maria Dinulescu (Jubilee) și starul internațional român Costi Ioniță (Gambit). De asemenea cu fascinație priveam în anul 1996 atât de plini de vise Omul de fier, în ale cărui paletă de voci sunt aduși laolată Florin Călinescu (Stingray) și Gabriela Cristea (Wanda). În încercarea de a fi puternici ca Incredibilul Hulk vom păstra mereu în inimi vocile speciale ale Cristinei Spătar (Betty) și a lui Mihai Sturzu din trupa fenomen HI-Q (Rick).

Marcați de magia jocului și de timpurile seculare pe care le-a trăit poate fiecare dintre noi în preajma bunicilor sau celor ce ne-au format, depănăm și cântăm cu impetuozitate și elan melodiile din Vulpea și Câinele 2, film în care Disney România s-a întrecut pe sine, cooptând unele dintre cele mai apreciate vedete din România: atfel Nicola este Dixie, Guvernatorul Băncii Naționale a României Mugur Isărescu este Căutătorul de talente, Cristina Spătar și Doru Todoruț sunt cântăreții de pe colona sonoră a filmului, iar maestrul Dorel Vișan, actorul de legendă al nostru, al românilor îl întruchipează pe ursuzul Amos.

Intepretul de muzică pop are și el un rol special în lansarea Disney +, va intrepeta vocea comentatorului de wrestling în scurt-metrajul Nona. Totodată moda este la ea acasă, iar ambiția Ellei de a o depăși pe Baroană și de a nu da curs impulsurile sale întunecate ce ar transforma-o în răufăcătoarea celebră ce și-a făcut haine de blană din pieile dalmațienilor este mai dulce în interpretarea unei voci unice în peisajul modei românești, astfel unul dintre cele mai de succes fotomodele de la noi, Catrinel Menghia este Cruella, iar Principele Radu al României, prin bunăvoința Casei Regale a României îl dublează pe John, valetul.

Este Magie în New York, în încercarea lui Giselle de a găsi sărutul unei mari iubiri, prințesa din Andalusia fiind aruncată în lumea oamenilor printr-un portal magic de Regina cea Rea, iar artista Mira, cea care are misiunea de a o intrepreta în limba română va trebui să îi facă față și lui Nancy, iubita lui Robert, dublată magistral de intransigenta creatoare de modă Iulia Albu. Robert se dovedește a fi adevărata dragoste pe care Giselle a trebuit să o gasească așa cum în basme sau în realitate se întâmplă, la capătul lumii sau într-o altă lume.

Disney + va pregăti publicului fiecare serial sau film pe care nu l-a mai revăzut în limba română de ani de zile sau filme în premieră unde celebritățile alese vor surprinde în mod atât de franc și firesc auditoriul de pretutindeni.  Astfel Ce dacă… este un serial original Disney despre universul Marvel, în care fiecare poveste este gândită cu un final diferit, astfel Andi Vasluianu este vocea lui Hawkeye, iar Raluca Aprodu o însuflețește pe Căpitanul Carter.

Walt Disney Pictures ne reamintește la finele drumului nostru prin care am recapitulat doar unele dintre mărcile înregistrate ale companiei că dacă am fi făcuți din soarele de mâine am fi mai atenți unii la nevoie altora, mai compătimitori, în special, mai demni de sprijinul altora. Cheia rezilienței și a prosperității noastre ca specie, se găsește nu în tehnologie sau în latura financiară, ci în noi înșine, a putea crea punți între generații prin mesaje ca iubirea adevărată ce străbate Regatul Arendelle, până la A doua stea de pe cer, a învinge vrăjile Ursulei din Atlantica și a restabili echilibrul în Sugar Rush, a face ca viața să palpite în San Fransokyo sau în fiecare suflet ce bate pentru speranță și unitate sunt ingredientele veșniciei pe care o păstrăm ca o emoție viscerală în fiecare fibră, fiecare mușchi al corpurilor noastre, de fapt cel mai prețios lucru al tuturor este viața! Prețuiți și iubiți ce aveți, să învațăm de la Disney că oamenii alături de oameni sunt totul!

Despre vedetele angrenate în proiectele Disney:

BIBI este un cunoscut star pop al României, recunoscută pentru hitul – “Ciocolata”,  actorul Alexandru Potocean este recunoscut pentru rolul său din “Drumul de întoarcere”,  solista de muzică pop Mira este recunoscută pentru hituri ca “Bella”, “Vina”, “Străzile din București (feat Florian Rus)”, actrița Monica Bîrlădeanu este recunoscută la nivel internațional ca una dintre cele mai de succes actrițe române ce a cucerit hotarele, astfel s-a remarcat în
C.SI. Crime și Investigații”, Catrinel Menghia este remarcată ca defilând pentru unele dintre cele mai respectate case de modă din lume, precum Giorgio Armani, Mugur Isărescu este recunoscut ca fiind Guvernatorul Băncii Naționale a României, Nicola este una dintre divele muzicii ușoare, cu șlagăre precum : “Dincolo de noapte de zi” și “Honey” rămâne și azi imortalizată în mentalitatea colectivă a ascultătorilor. Cristina Spătar este supranumită Regina R&B, cu melodii de succes ca:
“Totul pe o carte” feat Grasu XXL, “Believe”, “Z
âmbesc”, Doru Todoruț este cunoscut pentru cooptarea sa în trupa de succes Deepcentral, ce a lansat piese de succes ca: “

Costi Ioniță ce a revoluționat industria muzicală de la noi, a lansat piese ce s-au clasat în topurile internaționale, astfel: “Love 2 Part”. Feat Celia, Mohombi,  “I Need Your Love” Featuring, Shaggy, Faydee, Mohombi, “Te Quiero Mas” Featuring, Shaggy, Don Omar, Faydee, Farruko și Mohombi. Principele Radu al României este soțul Majestății sale Margareta a României și aristocrat în cadrul Casei Regale a României, Gabriela Cristea este o cunoscută prezentatoare de televiziune ce s-a evidențiat ca fiind amfitrioana “Nora pentru mama”, “Te vreau lângă mine”, Mike Diamondz este un cunoscut cântăreț ce s-a făcut remarcat pentru “Pumpin”, “Things U do to me feat Andreea Bălanși multe altele. Raluca Aprodu este o cunoscută actriță ce s-a evidențiat în seriale magistrale precum: “Păcatele Evei”, În derivă”, “Vlad” sau “RUXX”, iar actorul Andi Vasluianu foarte apreciat de public este cunoscut pentru rolurile sale din : “Profu”, “Umbre”.

Despre WALT DISNEY PICTURES:

https://www.youtube.com/watch?v=-smvlS5Ypbo

https://www.youtube.com/watch?v=jJ2dnN4Run0

The Walt Disney Company este lider în domeniul divertismentului şi media cu programe diversificate pentru familie şi cinci segmente de activitate: parcuri şi staţiuni, divertisment televizat, reţele media, produse de consum şi grupul său media interactiv.

Despre Disney+:
Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme şi producţii de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars şi National Geographic, alături de „Familia Simpson” şi multe altele. În anumite ţări, serviciul include şi noul brand de producţii de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution.

Serviciul oferă o colecţie de conţinut original exclusiv, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acţiune şi de animaţie şi scurt metraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduieşte, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariţii de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures şi multe altele. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi disneyplus.com sau căutaţi aplicaţia Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile şi a televizoarelor conectate.