FacebookTwitterLinkedIn

Best Office Buildings este un concept 100% marca Forbes România și a înregistrat un succes deosebit, încă de la prima ediție, ce a avut loc în anul 2015. Gala de premiere a fost gândită ca un eveniment de înaltă ținută, dar și cu scopul de a veni în completarea ediției print, cu acelasi nume, lansată de Forbes România în luna martie.

Astfel, în cadrul Galei Forbes Best Office Buildings sunt premiate, în fiecare an, companiile cu reușite sau mișcări notabile în segmentul de piață ce cuprinde zona office.

Forbes Best Office Buildings a debutat cu un panel de discuţie având ca subiect principal tendinţele de pe piaţa imobiliară a spaţiilor de birouri în 2018 care a fost moderat de redactorul-șef al revistei Forbes, Ionuț Bonoiu, și la care au participat Tatian Diaconu, CEO Immochan România și Stephen Richard Burke, Construction Director Forte Partners.

Câștigătorii ediției 2018 a Galei Forbes Best Office Buildings sunt:

Cea mai mare tranzacție imobiliară – Immochan România și Ascenta Management

Cel mai mare proprietar – Globalworth

Cel mai activ constructor – Bog’art

Cel mai de succes broker – Horațiu Florescu

Cel mai dinamic dezvoltator – Forte Partners

Cea mai bună strategie – Iulius Group

Premiul Forbes penru CURAJ – Vastint

Premiul Forbes pentru Pionierat – Immofinanz

Premiul Forbes pentru Debut – One United

Premiul special Forbes – Anchor Group

Premiu special Forbes – S IMMO

 Din dorința de a încuraja tânăra generație de arhitecți, mentoratul și inovația, această ediție a Galei Forbes Best Office Buildings a organizat, pentru al doilea an consecutiv, un concurs pentru tinerii studenți la arhitectură, pe care i-am invitat să-și expună proiectele speciale de Office Buildings. Juriul a fost format din doamnele profesoare Conf. Dr. Arh. Magda Stănculescu și Lect. Dr. Arh. Mihaela Staicu de la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu, precum și Andrei Uleia, Chief Executive al companiei de arhitectură DASEIN. Fiecare dintre cele 3 echipe – Gîrtan Alexandru + Vașcovici Ruxandra; Țugulan Alina Larisa; Varvara Andrei + Rusu Andreea – a câștigat ca premiu un internship în cadrul firmei de arhitectură DaSein.

Pe parcursul serii, invitaţii s-au bucurat de momente artistice oferite de trupa Breeze Bossa Nova.

În ediția specială de martie a revistei Forbes România, puteți descoperi un dosar complet dedicat segmentului office de pe piața românească, ce cuprinde o ierarhie a principalelor hub-uri de clădiri de birouri, realizată pe baza a cinci criterii: stoc, grad de ocupare, structura cererii, livrări și caracteristici verzi.

Mulțumim partenerilor noștri: BMW România – partener strategic, Nespresso – Official Coffee; partenerilor platinum: CA IMMO și S IMMO; partenerilor Gold: Electrogrup, Genesis Property, Immofinanz, Anchor Grup, Forte Partners și Vastint, precum și partenerilor Chili Ideas, Domeniile Sâmburești, Green Print, Angeline Cake, Five oClock, DaSein, Chilli Ideas, Răvaș Norocos, My Man, Imperioso și birouinfo.ro

Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România și este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică și creativă franciză a Forbes la nivel mondial. În această perioadă, brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piața românească, fiind reprezentat prin intermediilor publicațiilor lunare Forbes România și ForbesLife România, al revistei trimestriale de lux și atitudine Up by Forbes România, precum și al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediții tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală și peste 20 de evenimente anual, de la formate de business și până la gale, petreceri sau evenimente « on-demand » sau private, care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească.

Pentru mai multe detalii vizitați www.forbes.ro
Vizitați Forbes pe Facebook http://www.facebook.com/forbesromania