Cautare
, Contributor

Forbes 500 |
|

Gabriel Popoviciu- Forbes 500 Miliardari ediția 2012

Gabriel Popoviciu.jpg
Avere: 250- 260 de milioane de euro Loc: 12 Vârstă: 53 de ani Reședință: București Domeniu: imobiliare, restaurante, hoteluri, centre comerciale

Gabriel Popoviciu este unul dintre cei mai discreţi oameni de afaceri din România. Afacerile sale cu restaurante, hoteluri și spaţii comerciale generează venituri de 150 de milioane de euro, anual.

Puternic, dar discret. Așa ar putea fi caracterizat, pe scurt, omul de afaceri Puiu Popoviciu. Împreună cu partene­rul și bunul său prieten Radu Dimofte, Puiu Popoviciu deține lanțurile de re­staurante KFC și Pizza Hut din România, cu afaceri de 62 de milioane de euro anual, dar și Casa Doina din Capitală. Proprietar al proiectului Băneasa din Bucureşti, Popoviciu încasează lunar circa 1,5 milioane de euro numai din închirierea celor aproximativ 200 de spații comerciale. Suprafaţa construită la sol a centrului comercial Băneasa Shopping City este de aproximativ 33.000 de metri pătraţi, iar suprafaţa construită desfăşura­tă totalizează 99.310 metri pătraţi. Gabriel Popoviciu mai deține hoteluri, clădiri de birouri și parcuri tehnologice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii