Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Tech |
|

Furnizorul de soluţii de outsourcing CGS angajează 500 de persoane

CGS  a anunţat că îşi extinde echipa deoarece numărul clienţilor a crescut.
angajat.jpg

Compania americană CGS (Computer Generated Solutions)- cel mai mare furnizor de soluţii de outsourcing prezent pe piaţa din România – scoate la concurs 500 de job-uri în limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, portugheză, olandeză, maghiară.

Printre joburile scoase la concurs sunt atât locuri de muncă nou create, cât și poziţiile ale căror ocupanţi ori au promovat ori s-au orientat spre alte domenii. CGS furnizează companiilor soluţii de outsourcing în 18 limbi străine: servicii de customer care, suport tehnic, help desk, telesales, precum şi alte servicii externalizate pe multe verticale de business. În România, activitatea CGS este organizată în patru centre, în București, Brașov, Sibiu și Târgu Jiu.

Dintre cele 500 de posturi scoase la concurs de CGS, cele mai multe vor fi în centrele de suport din București și Brașov, dar și din Sibiu și Târgu Jiu. Candidații din București trebuie să aibă cunoștințe avansate de limba engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, portugheză sau olandeză și, în cazul anumitor proiecte, pe lângă acestea, și experiență în domeniul financiar sau tehnic pe zona de IT.

În Brașov, limbile străine cele mai căutate sunt limba engleză, maghiară, franceză, germană, spaniolă și italiană, în timp ce, în Sibiu și Târgu Jiu, CGS caută cunoscători de limba engleză, germană sau franceză. În aceste două centre, însă, compania scoate la concurs și posturi care nu implică obligatoriu cunoașterea la nivel avanasat a unei limbi străine și care permit angajaților să aleagă un program de lucru flexibil de 4 ore, 6 ore sau 8, în functie de opțiunile lor.

Compania furnizează soluţii de outsourcing unor companii de top din SUA şi Europa, astfel încât training-urile sunt realizate în colaborare cu lideri de piaţă din competitive, precum IT şi telecomunicaţii, banking, online retail etc.

În România, CGS are aproape 3.000 de angajați, peste 75% dintre aceştia având vârsta medie de 25 de ani. Aproximativ 95% dintre angajaţii CGS sunt absolvenţi sau studenţi ai unor instituţii de învăţământ superior, majoritatea vorbind două – trei – unii până la cinci limbi străine. În primul an de activitate veniturile totale lunare (salariu, tichete de masă, bonusuri etc) variază în general de la venitul mediu brut pe economie până la peste 1.500 Euro brut, potrivit companiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii